Ja инсталирав The Sims 3 Create a Sim и единствено што можам е да ги правам луѓето, а неможам да играм со нив Ок, може не е цела но и целата незнам да ја инсталирам бидејки програмот за отворање наместо lunch as administrator или open file мене ми е неместено на Windows Media Player програмот и неможам да го променам зошто од понудените ми се WordPad и Winamp Освен тоа еднаш ја инсталирав донекаде ама кракот не се копираше и ми пишуваше Insert disk а внатре веќе имаше ставено цеде Имам лаптоп и пишува дека има меморија, ама дали режачот нешто ме зеза (најверојатно) или незнам во што е проблемот! Кен енибади хелп ми?
Мене почна да ми се гаси компјутерот од симс. Играм најнормално 15мин, и опп цел компјутер се гаси. Сега сакам да ја инсталирам на лаптопот ама коментарот на Валерин и моето искуство ме предомислија. Ех... што ќе правам без симс.
Дузи анинсталирај ја и поново инсталирај ја мислам дека нема да ти прави повеќе така, и мене исто ми правеше, ама после тоа се среди и пак на истиот лап топ си ја играм. Се думам дали да купам дотатоци (треба да инсталирам цеде по цеде или во едно цеде се заедно?) или да ги спуштам, како е полесно така ќе направам, изгледа да ги купам е полесно без да се мачам со апдејтирање? И на секој додаток посебен крак треба? Што тоа со апдејтите? Леле тапа сум била , а па вака само обична да ја играм ми здосади.
Doozy може е до кракот. Пробај со друг, ако гаси пак тогаш ќе мора пак инсталирање Инаку Lux не треба за секој додаток посебен крак, ги инсталирш сите и крак ставаш само на последниот, не тој што ти последен си го инсталирала туку тој што последно е излезен, најновиот. Апдејти нема ако ти е со крак, пошо нели всушност тоа е нелегално ако си ја купиш ќе си правиш апдејти со ред. Ама не ти требаат апдејти, ако ти е досадна нов додаток ќе си ставиш
Леле, мене братучед ми ми ја инсталираше и јас многу многу не чепкав, затоа што двапати пробав и два пати за малку цел Уиндоус ќе го урнев. Пу бе, сега морам да ја управам.
Дузи ако инсталираш некако на лап топ обавезно пиши ми како ќе го сториш тоа чудо И дај ако знаеш нешто да бидеме на чет па заедно да ја инсталираме. Ќешки подобро ќе се снајдеме...
Живците си ги искинав, градам куќа и на вториот спрат не сака да ми се стави ѕид, ми вика нешто супорт а си има ѕид на долниот спрат , што може да му биде?
ја обожавам играта, порано ја имав на компјутер но го преинсталирав и сега за жал ја немам не видов дали има вакво прашање (ме мрзи да ги вртам сите 50 и нешто страници ), но сакав да прашам дали знаете како да ја симнам со торент било која верзија (или 2 или 3)...
Мислам дека треба tile да ставиш..плочки..Ја ја играв мнооогу одамна, не знам дали новава е таква Али претпоставувам дека е до тоа... Каков симс адикт бев. Опако.
Го симнав групњакот Симс 2 (со сите можни додатоци, заклучно со Mansion and garden, ваљда вака беше). Арно ама, ја инсталирам основната, и на вториот додаток (Универзитет) нејќе да се маунтира сликата и ми вели да внесам диск. Имал некој ваков проблем, зошто секунда ме дели да го фрлам лаптопов низ тераса.
За сите лубители на симс ке ја има и на фејсбук!!! Едвај чекам да ја играм http://www.facebook.com/TheSimsSocial?s ... pp_data=pf
И кај мене е така, ја имам само основната а за додатоците ми бара диск. И така си ја играм, не знам што да им правам.
^Па мислам дека кракот се прави отпосле кога ке се инсталира, мене на сред инсталација ми застанува и ми тражи некаков диск.