Ова го прокопав на гугл http://www.techno360.in/the-sims-3-ambi ... sion-pack/, дека пишува фри даунлоад, ама сомнително ми е , нема коментари, и сепак се одлучив да ја спуштам, не ја купувам, ако не ја спуштам до утре пак ќе се премислам да ја купам и ја купувам
Јас ја купив Симс 2 Опен фор бизнис и кога ја инталирам ми се појавува знаете на кој јазик и сликичка од играта ама на сликичката нема симс 2 опен фор бизнис туку симс 2 фри тајм Ја купив 100 ден. не е оргинал ама имам повеќе додатоци купено ама не ми правеле вака досега Бев таму кај што ја купив 3 пати ама не е отворено и не пишува од колку до колку работат Инаку јас сум од Струмица и таа продавница е од кај собранието малку погоре Ако некој купувал од таму или пак нешто знае нека ми пише лп или тука
Лукс дури сега гледам, немора од замунда, јас од piratebay ја спуштив. И таму се супер торентите, има за секој торент коментари па ќе видиш дали има некој што се жали или се е океј. Инаку додатоците не се повеќе од 5гб, па направи си прасметки со интеренетот Од кога ќе ја спуштиш, ќе си инсталираш power iso и преку него ја инсталираш Незнам, како ти е поедноставно така
Женски а како можам да посетам друг град? Сега живеам во тој Late Night што е, ама ми дава задачи од работата во друг. Се испробав, бркнав секаде и не успеав да најдам како од тој да идам со друг град. Хелп
Ја пак прашање, на темава и здосадив , само нешто прашувам, Ова http://www.firstload.net/?ir=1&fn=Sims+ ... +ambitions е тоа што го барам или ? Пишува дека е trusted и има најмногу спуштањa, ама пак да ве прашам да се осигурам да не спуштам џабе... btw ова ми излегува , т.е овде го најдов линков Спојлер http://thepiratebay.org/search/The sims 3 expansion - ambitions/0/99/0
Alisa, najverojatno e nekoj BUG - ne moze da posetis drug grad, samo ponekogas opportunities izleguvaat i od sunny valley ... I jas se skapav macenje i ne mi bese jasno zosto e toa taka, ama pobarav na net i vidov deka e nekakov si BUG sto go nemaat reseno od EA. [mod-kirilica:k79lfhdb][/mod-kirilica:k79lfhdb]
девојки Ај ве молам ако знае некој од каде можам да ја симнам симс2 бесплатно нека каже..ве молам многу ми се игра а мојава не се инсталира од цедето незнам сто и е ништо не отвара ВЕ молам..
девојки ве молам дајте линк за бесплатно симнувањ на симс 2 ..гледав по странава ама неможам да се снајдам.ке отворам па бара на пц да иам windows vista и неможе .. ( ПОМОШ !
Освен преку замунда има друг начин на симнување на симс 3 деловите? Бидејки во продавницата каде се купуват имат само од симс 2 деловите
Сакам да си ја симнам 3ката,но за тоа ќе морам да ги инсталирам првиот и вториот дел во компјутер прво или нема врска?
boolProp TestingCheatsEnabled true Откако ќе го впишете ова, излезете од семејството (на пример, во соседството или во друго семејство) па вратете се пак. Во горниот десен агол ќе се појават некои бројчиња и букви, и ќе знаете дека работи читот. Со држење на шифт и кликање на Симот, ви се отвараат (однапред се извинувам) пун курац опции. Исто така може да им ги регулирате лентите за потреби, лентите за пријателство, па и вештините. Само малку досадно станува ако се активира секојпат.
Ќе ми каже ли некој од каде можам да ја симнам sims 2 или sims life stories бесплатно ? Чекам..Благодарам однапред..
Не сум нормална еј, цеел ден играм симс . Започнав со 4члено семејство мајка татко и две деца машко и женско тинејџери. Пораснаа машкотот го омажив а женското за 9 дена ќе ми остарее па да не ми пропадне како стара мома направив нов симс. Го уселив во куќа и ги заљубив со оваа. Па го играв цели 20 дена да дојдат на иста возраст па сега да си родат дете . Пуна куча симсови. И кого го интересираше? -Никој, ја само да си се пофалам .