Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sims (Симс)

Дискусија во 'Слободно време' започната од inn, 5 мај 2010.

1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Штрумфетке, ќе му зготвиш мисирка на професорот. Кога ќе дојде, направи му тура низ домот. Детето нека му покаже низ куќата, најдобро е. Потоа ќе му зборуваш додека стигне вечерата, детето нека си се покаже. Нешто покултурен муабет, не знам дали имаше разни теми во двојката. Мене секогаш ми влегуваше детето во прајват скул, ама додека го управив... Си отиде неколку пати разочаран.

А да, мислам дека кога ќе дојде мораш да го поканиш внатре, инаку не влегува.

Има поени во горниот десен агол, како што се сеќавам. Ако имаш над 90, примена си. Не ме држи за збор со поениве, тука некаде беа. :)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    леле зошто неможам да ја пуштам симс 3? Се направив , ја инсталирав, кракирав ...играта се пушта , ама кога ке дојде до делот каде што си бираш во која населба да живееш, таму ми бара диск ....

3. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Конечно го оправив, не знаев што требаше да му правам, место вечера јас пред да дојде ќе направев ручек, па се чудам зошто не дава поени за јадењето цц.. послемто го шетав низ куќи ама требало show room да му кликам јас безвеза сум го водела по мене. Толку се поените ама јас добив 100 и кусур, сега и двете деца ми се на прајват скул.

4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    На мојава куќа женското што го посвоив ми порасна и е тинејџер сега , и дека во особини има евил на компјутер освен плеј гејмс, барање работа, играње шах, пребарување веб може да прави трол он форум.
    И и кликнав еднаш да трола малку на форум и после следно седнување и пишување демек да провери за одговори и имаше повратна порака во смисла дека ќе биде делетирана :D и на крај име и презиме од некојси, тоа ми се појави во горниот десен агол, кај што излегуваат потсетувања за автобусине за нашколо и колине за на работа ко ќе ги земаат :)
    Инаку ова прв пат го видов на тројкава кај мене, имаше протест пред тоа што е собрание, за политичка кариера, мојта старка бабата (мајка на таа евил што тролаше ) случајно се најде тука барајќи една пријателка, еве слики: :lol:

Прикачени фајлови:

5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    А мене ми е многу јако кога ликот ти е селебрити, ќе стаса до врвот на музичката кариера и после може да дели автограми. Си застанува пред театарот и си дели бе, најкултурно.

Уф ама ми се игра симс, мислам дека ќе прегори лаптопов ако ја инсталирам. :|

6. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Лукс ја среди а? браво :) кул многу ова со протестов, не сум налетала
    Инаку кога е селебрити најинтересни ми се кога позираат на фановите :D

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ехеее Алиса ја од кога ја средииив, цедето тука ми е во секое време, тогаш го зафркнав за еден крак беше работата, а ја пуста не знајв да го напра ;)
    Сеа уште додатоците, од кога ги барам, најдов еден линк се спушта кај братучед ми, па ќе видиме што ќе направиме со амбишнс, битно мене ми е интересна.
    Е оваа Елинор што тролаше :D животна желба и е да достигне 10-то ниво во музичка кариера и таман ќе дели потписи и ќе се слика .

На AlicaInWonderland му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Феминки имам еден проблемм :( ..ја спуштив late night и нема кафичи во градот не можи да излегват навечер..не знам во шо е проблемот..:(

9. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Може не си го одбрала правиот град, еден е само на late night....а кафичите отвараат после 2, дискотеките после 4, може затоа...Инаку градот на late night се вика Bridgeport, таму се кафичите, баровите и дискотеките....

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    се снајдов. :) ;)

11. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    ве молам погмогнете ми не знам како да се снајдам со симс 3, како да ја вселам фамилијата во куќата која што сакам?

12. LostInThePast

LostInThePast Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    56
    Мене Симс 3 ми е многу глупо нешто,вчера ја инсталирав - вчера ја избиршав.Симс 2 ми е многу подобра.Планирам да си ја инсталирам Симс 2 деновиве.Најомилени ми се Seasons (има 4 годишни времиња па со дожд,ветер,град,снег,сонце и сл,облека за секое годишно време) и Bon Voyage (има 3 острови и преубави се,можеш во море да пливаш,да правиш куќи од песок,пак нормално имаш пица и суши достава,полиција,прва помош и др.)
    Јас и читовите ги користам.. хуху :sun:

13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Нешто да ве прашам (дека е први и имам гига) планирав да ја симнам симс. Т.е дали треба одкога ќе се инсталира да се стави на це-де?
    Дека моето такво за це-ди-ња не ми работи, цел компјутер ми се кочи, а имам дома празно це-де. ]:)

14. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Леле вчера се згазив, ја играм играта и дедото ми беше прилично стар па викам ај ќе ја доиграм да умре па ќе се исклучам. И нели смртта доаѓа како ѓавол и го зема човекот. Е кај овој дедото беше посебно, ѓаволот носеше ланче од розеви цвеќиња и со него водеше девојка и таа носеше па шарено ланче и играше :rofl: :rofl: :rofl: . Му се случило на некој вака?
    Инаку си направив гробница, сега имам 5 гроба хохо, рекорд постигнав со оваа фамилија, веќе не ги множам, нека умрат и тие и ќе имам гробница од цело семејство :rock: .
    Елена нема потреба да ја ставаш на цеде :) .

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    :D :D :D Мене ми се нема ова случено. А која симс ја имаш 2ка или 3ка.. :)
    Можда некој посебен човек бил дедото. :D

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Moже оти од природна смрт умрел... Јас немам така доиграно до крај, ме фаќа мрза и ми се досадува, па правам ново семејство. :)

17. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Мене ми се исклучува играта. :worried:
    Кога подолго играм и после некое време, самата игра наеднаш, додека играм ќе ми се укочи и после тоа ми се исклучува, ми иде на десктоп и ми го дава некако изобличен, зголемен. :worried:
    И се нервирам ако сум играла подолго, и ако ми се случиле некои важни работи а не сум зачувала, се ми е изгубено. :@
    Инаку зборам за симс 3.
    Знаете зошто би можела да се исклучува?
    Можеби е до ЦД-то, зашто на други другарки не им прави така.
    Можно е во ЦД-то да има вирус? :worried:

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Можно е да е прејака играта за твојот компјутер па затоа да ти гаси. :?:

19. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Не не, супер е компјутерот, нов хардиск, нова матична плоча ли како се вика, се е ново, знам брат ми купуваше за една негова игра што е уште појака од симс и пак вака. |(
    И сега морав да ја избришам и пак треба да ја инсталирам. :worried:

20. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Дечки ај помагајте. ;( ;( ;(
    Ја симнав од нет.

Прикачени фајлови: