Симс 2 ја играм инаку повеќе ми умреле од природна смрт ама овој па посебен хаха.. богами и најмногу дена беше жив а изгледа и оти имаше најмногу скилс. Скоро сите ги играм до крај околу 70 дена живеат. Кога се случуваше му удрив принтскрин ама после ми излетала мислата да ја оправам сликата
Елена види ги коментарите под линкот од торентот што си го симнала. 66 страни има, ваљда нешто ќе се најде. Јас ова никако не можам а го разберам, па не ни ја симнувам да си трошам нет само.
Сакав да ве прашам го симнав додатокот за домашни бизниси за симс 2-ката и сега кога сакам да започнам домашен бизнис никако не можам да го најдам прикладниот мебел за во породавница.. На пример доколку сакам да продавам алишта во сопствената кука нема ги тие закачалките со гардероба во делот за мебел Или гледам ако сакаш да продаваш цвекиња можеш сам да си ги правеш и да ги продава има едно катче што на него правиш но никаде не можам да си го најдам знае некој да ми пообјасни ова во врска со почнувањето на сопствен бизнис ?
Значи си го ставам ЦД-то за некој си симс додаток..и ми се појавува ова! А инсталирана ми е симс3 ! Едит:Не ми отвара нешто сликата.. Пишува вака This product requries and installed cpoy of the Sims3.Please installed the Sims3 before installing this product.
Од кога ја кракуваш не ја пуштат играта од шорткатот на десктоп, туку оној фајлот во Game/Bin што е - T3 така нешто беше
Малце ќе замарам ама ќе ставам слика за секој фолдер.. Слика 1.Прво идам во це, па програм фајлс, па еа гејмс, па симс 2 ( ) Слика 2.CSBin: Слика 3.Suppot: Слика 4.TSBin: Слика 5.TSData Можеби сум глупа, али пробав во сите, и па несака.
Како така бе? да не си ја инсталирала на друго место... Ај пробај да најдеш каде е....десен клик на тој фајлот Симс 3 на десктопот што е и кликаш нешто во стилот на "open contents", "open file location"....да ти покаже од каде е фајлот, да видиш каде е инсталирана симс 3
Отидов принт скрин ама нејќе.. Иначе најдов.. Ама џабе коа стига до тука и нејќе.. Ми пишува нешто за це-де.. (слично како на сликата). Изгледа не сум ставила крак.. ама незнам како се праи.
Пробај со нов крак. Еве - http://www.filesonic.com/file/482502664/s3.crack.rar ако и со ова несака, незнам А за крак имам кажано. Го симнуваш ова горе и го копираш во Game/Bin
и на мене исто ми се случуваа треба повторно да инсталираш крек ама јас го немам цд-то и немам крак а пробав со онаа на линкот даден погоре ама не можам да слегнам
Ја симнав ја инсталирав, поиграв, и ја деинсталирав. Почна многу компјутерот да ми кочи и почна така пак да ми зима гига, и избришав се што ми беше под името симс во компјутер. (ова алиса ми го кажа, па сега јас на вас): Иначе и мене така ми се појавуваше.. ама симнете само крак, и копирајте го во папката со симс. И кај мене симс 3 не ми беше во еа гејмс, туку во тоа под него..(во програм фајлс) Спојлер и двојката и тројката си имаат свои предности и не-предности, али мене малце подобра ми е двојката, сепак видете и вие.
Јас со глупо прашањце.. hock: Expansion packs се дел од оригиналната Симс 3, или се како посебни игри? Кој ме сфати, .
^Како дел се, мора да ја имаш инсталирано основната, а потоа на неа ги инсталираш тие другите додатоци packs што се, како таа, амбишнс, лејт најт итн ...
Ја инсталирав Тhe sims 2 Bon Voyage и кога ја уклучувам излага: Wrong disc inserted. Please insert the original "The Sims™ 2 Bon Voyage" CD/DVD. помош?