Види дали ја имаш кракувано, инаку ти бара оргинално цеде од додаток, ако имаш стави го, ако не види дали ти е кракувано, дурго не знам што може да биде.
Го решив проблемот...сум заборавила да ставам еден крак Фала ви Инаку ја имам играно и Симс 3 ама Симс 2 е подобра според мене Сега се мислам дали да ја земам Sims 2 University па ако некој ја има нека пише дали е интересна
Интересна е University, јас ја симнав пред некој ден. Можеш да ја ставиш да живее во студентски дом, ти отвара 3 нови градчиња таму има и универзитет Ја немам доволно прочепкано, онака само направив една женска колку да видам што има во тој додаток, и сега чекам моето бебе со фамилијата што ја играм да порасне па да го пратам да учи Јас ти препорачувам да ја симнеш, секако не е повеќе од 1 ГБ.
Еве ви читови за Симс... Симс 2 : testingcheatsenabled true Симс 3: testingcheatsenabled (без тоа true) За Симс 2 значи го пишуваш читот пред да влезеш во куќата да играш. И после се можеш да правиш со десен клик на симсот (т.е. на човекот ) , а кај Симс 3 со оваа шифра напишана се можеш да правиш со клик на поштенското сандаче. Друга шифра и за двете игри (т.е. Симс 2 и 3) е moveobjects on (Па можеш како сакаш да ги ставаш предметите) и исто може moveobjects off (па ја декативираш претходно напишана шифра)... Други кои сум си испробала незнам, овие 100% функционираат! Поззздрав!
Decki dali moze nekoj d ami pomogni...go vnesov registarskiot ko the licemnce limit has been reaced,ve molam kazete mi kako mozam d aja igram igravad i mi pojavi
Не користете ги овие читови . Јас на еден му сменив аспирејшнот и ми се збрка цела фамилија, некогаш некои наредби не ги извршуваат, хедмастерот не доаѓа на вечера, безвеза е, немојте да се зезнете.
Ја инсталирав Sims 3 од CD и сега на десктоп пишува Sims 3 Supremacy и кога сакам да ја отворам, се појавува ова: Едит: Во фолдерот во Program Files нема крак или слично..
ја играм Симс со години и досега се овие читови ги користам, па никогаш не ми се направило било каква збрка. Ги имам пробано и на Симс 2 и на Симс 3, па слободно можам да кажам дека таква збрка како на тебе не ми се случила. Можда погрешно си ја употребила пошто со овој чит може да правиш што сакаш...
И пак јас.. Е овој пат ми иде да се убијам.. Значи се си беше така нормално,си играв и нели иде ред за снимање,се снима ова она... После си ја укл ми вели дека снименото не може да се вклучи,некој ерор ми покажува И ајт после брат ми пробува,игра тој на ново и му вели дека не може да ја снима! Помагајте девојки,ми се скрати животот од нервоза. Ох,боже зошто баш на мене!
Оу ама се нервирам !! Си ја имав Симс 3 и се во ред си ја играв. Спуштив Expansion P. High end ...stuff (незнам точно како се вика) и никако играта не ми почнуваше... Па сега отпочеток спуштање, инсталирање...а баш ме фати една криза за Симс Е значи многу сум глупава... Дали може некој да ми каже, дали ја спуштил Симс 3 и + сите продолженија?