Леле што ми се случи на симс сеуште си се смеам . Порано ви пишав за тоа семејството големо што го направив и сите машки се сега само една жена. Од страна направив една друга типка и ја ставив со романс аспирејшн и почнав со сите во фамилијата да флертувам (кај неа секако). Прво почнав афера со дедото па после ги редев ергените. Кога ги изредив 5 го повикав дедото пак и почна на се да ме одбива . Неќе ни бакнеж ни ништо бе, веќе не се ни со црвено ни со розевко срце . Немој ради другите типци вака да ми направи?
и јас порано ја имав Late night и на мене ми се појави истото па го викнав братучед ми тој има завршено информатика и најпрвин ја избриша па потоа ми ја инсталира од почеток. А може ли линк да ми дадеш за Late night бидејки сега зедовме нов компјутер па немам никакви игри, а ова ми беше омилена. Инаку незнам како да ти помогнам. Ако сакаш ке го прашам братучед ми па ке видам што ке рече.
http://thepiratebay.org/torrent/5913558/The.Sims.3.Late.Night-RELOADED- Еве ти линкче Од овде ја симнав јас.Ако можеш прашај го братучед ти па пиши ми ЛП Ама како што ми стои на мене нема друго чаре ќе мора да ја денисталирам.. Ќе ме убие брат ми,ги игра детето Лејла Огус и еден куп деца имаат
Може. Ја има на Замунда ако имаш акаунт можеш од таму да ја спуштиш, а ако не, можеш и од www.thepiratebay.org.
ха ха ха ха од коога машко игра Sims прв пат го слушам ова сигурно брати е некој женкар (без навреда те молам), инаку братучед ми бил на одмор па дури кога ке се врати ке ми пише сега ни преостанува само да чекаме. Уффффф и јас се нервирам сега немам што да играм
Jas si imam i 1 i 2 i 3. 1 e dosaden. 2 e super. A 3 ne mi e nogu interesna inaku neznam kako da ja simnam na mene mi ja simna brat mi.
http://thepiratebay.org/torrent/4323550 Ова е линкче од Симс 1, фајлот е 120 мегабајти и не се инсталира. е сеа знам дека е 1 ама пак интересно е да си тепаш досада а и се симнува за 15 минс
Абе луѓе..вчера си ја синав преку Utorrent и цела вечер си ја играв. Денеска ми бара ЦД Што е работава..ми се игра (Инаку за Симс 3 прашувам)
Ја симанав симс 2 од дадениот линк, ми се исполни и сега незнам зошто ја нема играта еве видете на сликата што има во фолдерот кај што е играта. Знае ли некој зошто е така?
Аха видов, ми тера код за да ја инсталирам. Најдов еден код од гоогле, но не ми го прифаќа. Го знае ли некој кодот?
Јас мака мачам со симнувањето на custom made ствари (тапети, подови, врати, скинови, мебел и слично), го инсталирам и се е ок, но во играта не ми се појавува. И уште едно прашање, што е тоа mesh, гледам кај многу од објектите вика прво да се симне mesh-от. Целата сум во прашалници!
Mesh-от мораш да го симнеш за да функционираат работите. И обавезно откако ќе ги инсталираш, ја пушташ играта, па ја гасиш и пак ја пушташ Мора да се рестартира, инаку не ги дава.