Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sims (Симс)

Дискусија во 'Слободно време' започната од inn, 5 мај 2010.

1. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Оваа Симс опен фор бизнис стварно е интерсна :D
    Си отворив продавница и имам ранк 3 :) А да си прашам како ја зголемувам популарноста и како муштериите добиват ѕвезда?
    Каде се сликите знам документ и еа гејмс ама има само симс :?: Има само две слики од играта :o
    Заборавив да прашам како да направам да не се оклучува автоматски со компјутерот?Кога ќе го оклучамкомпјутерот веднаш се вклучува :o

2. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764
    ме удара понекогаш да си пуштам симс и да си играм за темање досада, барем така времето бргу минува :D , вчера си ја инсталирав петс додатокот и она сизонс, ама сезониве и не ми се пуштаат баш, на интеренет видов дека треба да врне дожд, снег и сл а кај мене нема ништо , а и она фешн нов додаток ми е, барем нови фустани имам. Ставрно ја сакам играва ! :rofl:

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Па можеби моментално ти е лето, затоа :) И ако сакаш повеќе фустани не ја симнувај фешн-от, симни си фустанчиња има еден куп по страни за симнување и тоа убавки :)

4. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764

И јас помислив на тоа, ама мн време помина никако зимата да дојде :D фала иначе ;)

5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    А во соседството кога ќе влезеш таму горе кај икончињата на сизонс да не ти седи плус??? Значи треба да го додадеш. Не ми текнува за сизонс дали има, ама мислам дека да. Ако си ја инсталирала зошто да не ти функционира ... ај провери. :)

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Па одат по ред, прво е пролет па лето, може затоа толку долго ти се чинело. Имаш ли такво кај опциите за зумирање и за вртење над нив како една искривена лента? Едното правоаголниче има сонценце, другото цветче, лист и снегулка. Ако ги немаш, тогаш веројатно не си ги ни инсталирала сезоните :)

7. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764
    Баш сега проверував и изгледа не се инсталирала , малце фалично беше ЦД - то што го инсталирав, знам како треба да изгледа сизонс бидејќи ја играв на стариот ком... ама нема врска сега ќе пробам да ја симнам и ќе си ја инсталирам. Друго чаре немам :D

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    ако имаш на замунда акаунт симни ја од таму, проверено работи, јас ја имам играно од таму :)

9. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764

јас немам на братучет ми има, сега одма ќе му пишам од замунда да ми ја симни и ќе ми ја прати, фала мн на советите :*

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    абе зошто само женски бебиња ми се раѓаатт??? :?:

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Леле па јас баш повеќе сакам женски деца да ми се раѓаат! Има секогаш поубава облека за нив, поубави фризури и.т.н.
    Мене ми се роди со фамилијава што ја играм Ginger Kid, морковче е :lol: Многу смешна фаца смачкана има и мешано во ликот на мајката и на таткото :D И машко е :)

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    абе сакам близнаци паа :(

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Има шифра за близнаци :)

Така од ништо мене многу ретко ми дава близнаци, ама и не сакам многу се тешки за чување и никогаш не можам на двете супер аспирација да им постигнам. :)

14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Тедии како е шифрата ја знајшш?? :)

15. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Епа прво во соседството ја пишуваш таа долгата шифра .. (boolProp testingCheatsEnabled true code) што јас искрено не ја преферирам многу ама ако сакаш терај, и после одиш на трудната симска, држиш shift, кликаш на стомакот нејзин па на more и селектираш debug:force twins, и толку е.

Имаше и друг начин ама пробај го овој ако не по нет ќе ти барам друго. :)

На majaa12 и Adi888 им се допаѓа ова.
  16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ако ви е за тројката за близнаци треба да им ги зголемите шансите за да имаат, во rewards ќе појдете на fertility treatment и на мајката и на таткото и сигурно ќе ви се родат, дури и тројки мене ми се имаат раѓано, ама што се тешки за одржување се.

17. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Инаку да ви кажам ако не сте ја знаеле странава http://www.lianasims2.net/ има доста убави облеки за женски :)
    И плус да ви откријам една финтаа :wasntme:
    Сигурно се нервирате коа сакате нешто од нет да си симнете а тоа мора да се плати, најчесто се наречени Donation packs.. Епа има една страна, а тоа е: http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/ и кога ќе влезете во неа, си бирате дали за ts2(The Sims 2) или ts3(The Sims 3). Таму има листа на веб страни со работи за симнување за било што за симс, мислам дека ги има сите можни страни за кои треба да платите а од овде ги симнувате без никаков проблем. Е сега, бидејќи не се покажани работите со слики на странава, односно покажани се ама со линкови и треба линк по линк да се клика за едно сликиче, за да си олесните работата, си бирате некоја страна од наведените и ја пишувате на гугл (има и некои страни со грдички работи, ама затоа ако ги погодите има и страни со многу јаки работи). На страната кај што ќе одите кога ќе видите некој објект кој неможе да се симне бидејќи треба да се плати, го запомнувате името негово и го пронаоѓате на горенаведената страна каде најчесто во форма на zip или rar го симнувате :)
    Се надевам дека ќе ви биде многу од корист, поздрав :*

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    А за да симнеш од пирате бај за симс некој дел мора ли да симнеш ова:
    Треба ли да се регистрираш за да симнуваш и како знаеш дека тоа што го бараш е вистинското бидејки има многу :^)

19. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Кај мене па само машки се раѓат |( . И веќе таа шифра не ја користам жими се. Вчера додека ја играв времето си тече симсовите не мрдат, децата пропуштија автобус, таткото пропушти кола за на работа и морав да не ја зачувувам |( а колку само изиграв. Некогаш не соже да зборуваат, некогаш не можат да седат двајца на еден тросед :fubar: ... и многу други работи заради еден аспирејшн што сменив оооффф..

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    :rofl: :rofl: :rofl: Ах Штрумфетке, ни јас не ја користам веќе. Кога ја користев ми се пореметија симсовите ... една демек вештерка ја праев, ми излезе на сонце пепел се стори кутрата :rofl: После кој знае што стискав и некои кутии од небо само паѓаа :D Не не, јас и таа шифра сме скарани веќе подолго време :D

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.