Да да, може и нормално да ја направиш ама ме мрзеше толку, и ај најдов на нет. немој да пробуваш, жалосен е начинот на кој станува пепел Сега си имам неколку направено со труд и пот Пред некое време стојам нешто во даунтаун, и туку гледам една вампирка ми ја претвори симската во маче или нешто слично ама се мразат тие, па после кога дојде таксито си стана пак со облик на човек
Јас од двојката ги имам сите можни додатоци, т.е може не се сите јас имам 15 И двојкава симс не би ја менувала за ништо тројката не ми праи мерак
http://www.lorandiasims3.com/ Еве уште една страна за симнување облека за Симс 3 Туку да ви кажам, направив еден тип, швалериште невидено сите женски во градот ги среди . Сега веќе ми остаре, а има 36 деца, сите од различни жени . Имињата не можам да им ги запаметам. Е сега пред да ми умре, ќе го оженам со некоја што му има родено машко дете и после планирам детето да го правам швалериште ко таткото
леле омилена ми е играва али пошо ми е многу стар компјутеров многу иде споро па живци си вадам коа ја играм. Ја имам само двојката и е прилично досадна ама па друга и да стаам нема да ми фати. Така да ништо од симс
Симнав од пирате бај симс 2 апартмент лајф и се исполни и сега што да правам? Со која програма да отварам со Исо,Алкохол или Деамон Тулс?
Девојки да ве прашам. Вие што ја имате Симс 3 колку меморија ви заваќа? Зашто јас пред да ја инсталирам, треба да ја префрлам инсталацијата од цедињата (2 се) на компјутер, и само тоа ми зафаќа 5-6 гига. И за после да ја инсталирам ми треба уште 5-6 гига меморија. А да ја инсталирам па да ја избришам инсталацијата не бива, не се уклучува без неа. :/ Што да правам?
Ќе сакаш да ми кажеш како ги ставаш? знам дека поназад има спомнувано 100пати за ова, ама неможев да се снајдам дека не сум на виндоус, па да пробам пак по твои инструкции Фала многу
А знаете дека може да ја дознаете сексуалната ориентација на Симот, а, а, а? Со добропознатиот boolprop testingcheatsenabled true, се држи шифт и се клика на Симот, и ја барате опцијата Display..., и одбирате Sim's preferences. Така дознав дека машкото дете од фамилијата што ја играм е педер, ама и сумљиво ми беше зошто си играше со куќата за кукли на сестра му.
^Хаха леле а јас со мојов симс тинејџер играм и прави муабет со еден другар од школо и ми покажува флирт а сеуште не станале пријатели
Женски, јас двојката ја симнав и сеа мака имам со инсталирање. Daemon Tools од кај се симнува, како се користи, ениуан? ! едит, симнав ал се`уште не знам шо се прави со истиот.
пиши Daemon tool download и симни, инсталирај. После на него од доле на таскбарот (десна страна) со десен клик идеш маунт цд и од фолдерот на симс бираш CД1.
А да ве прашам, долго време ги играв и кецот и двојката и сеа тројкава скоро три години ја имам, туку со толку искуство уште не научив една работа на 3ката Нели сега имаш мајка, татко и деца зависи какви ќе ти се родат или ќе посвоиш и добро сеа на крај таткото и мајката умираат и остануваат децава сами, веќе пораснати нели, е сеа сакав да прашам знам дека може со мув, ама на пример останале во куќата брат и сестра и ако ја омажам сестрава за некој и ако и напраам мув во нова фамилија нели морам да бирам која куќа да ми биде активна со таа да игра, како да напраам да ми бидат двете куќи активни, може некако?
Мислам дека не бива и двете куќи да се активни И јас така сум одела мув и си преместуваш тие што сакаш да ги играш а другите си остануват во куќата А може овој мажот да го викнеш во таа куќа Оди на него ,,Friendly"-,,Move in" и ќе дојде во таа куќа
Јас моментално ја играм Симс 2 Опен фор бизнис Направив една жена и води бизнис продавница за облека ,,Fashion shop" Сега ја изменив целосно бидејки се мажи за еден плав Еве како изгледа:
Знам дека може и мажот да дојде ама не ми е така интересно, многу луѓе ми се така, од братот жената па децата, па од сестрата мажот и децата што ќе се родат многу ќе ми дојдат
Знам и на мене ми се собраа еднаш 8 и мислам тоа е најмногу за една куќа А требаше да се роде дете и морав да местам некој од куќата Сури да не знаеш кој од кој е
Преку торент ја спуштив The Sims 3 Generations - Reloaded (така пишува)...Отидоа 5 гига он нетот ама нема везе..проблемот е тоа што кога ќе кликнам на торентот се појавува едно иконче CyberLink Power2Go и кога ќе кликнам на него пишува вака - no burner is currently available or you don't have rights to access the burner ... И кога ќе одиш да му направиш upgrade, ти вика дека треба 26 долари да платиш... И сеа шо да правам? Како да ја инсталирам играва? Ме занимаше да ја видам каква е...