А што е финтата кога ќе ја маунтирам играта (основната ми се инсталира ок, имам со неколку продолженија проблем), се појавува аутоплеј да стиснам, стискам, и ништо не се случува. Кај е проблемот?
Ако мислиш за Симс 3 тогаш со некои додатоци има проблем. Без проблем работат само World Adventure, Ambitions и Last Night. Други ако ставиш несакаат. Ми требаа 2 дена да го сфатам ова. Конкретно Fast Lane не работи по никоја цена и ги блокира сите други А ако имаш проблем со Симс 2 тогаш незнам, ама има шанси истиот проблем да е
Двојката ја имам, го симнав оној „целосен“ пакет (сите expansion packs и stuff packs), ама такво за инсталирање ми се појавува само за 3-4. Не знам каде да го барам проблемот, како можам да ги инсталирам ако не ми се појави автоматски.
Вака... Кога ги маунтирам на Даемон тулс, за секоја ми се појавува копченце за аутоплеј. И кога ќе го кликнам, треба да излезе тој главниот интерфејс за инсталација (прво се појавува кој јазик да се избере, па потоа каде да се зачува играта итн итн). Арно ама, кога ќе го кликнам аутоплејот, кај повеќето од игрите не се дешава ништо (значи не се појавува тоа за бирање јазик и за инсталација на играта), и не знам како би можело да се реши тоа. Се надевам дека сум појасна, и јас сум изгубена во свемирот.
Да ви се пофалам на сите, ги инсталирав сите Симс 2 продолженија. Ги симнав од интернет. Многу се интересни, сите до една! Сега ја симнувам и симс3 па да видиме што ќе биде, се надевам ќе се инсталира
Ако ја инсталираш симс3, нема да можеш да ја играш симс2 ... барем кај другарка така беше ... И симс 2 е топ, плус па сите кога ги гимаш охоо. Јас симс 2 исто ја играм, 3 глупава ми е. не арчи интернет за џабе.
^Јас имам една бртучетка која ја има и симс 2 и симс 3 и се играат. Мислам дека би требало да се игра иако ги има и симс2 и симс3. Инаку јас малку ја поиграв симс3 и некако глава ме заболе Многу е поинакво. Сега ја слегнувам и ќе видиме, се надевам ќе ми се допадне.
Прво да се „пофалам“ дека никогаш во живот немам инталирано игра, а Sims бара кракување. Кодот го немам, бидејќи CD-то го режев кај другарка ми, чаре? За Симс 2 се работи.
Готово веќе, по толку долго време повторно ја инсталирам Симс 2. Мора нешто да се превземе во врска со досадава и плус од толку зборење тука за играва не можев да се воздржам
Ве молам помагајте пред да ми ги изеде сите нерви Симс 2. Откако ќе кликнам Lаunch the Sims 2, ми отвара едно вакво: Кога ќе стиснам check online for solution вика: А на run program ми вика: Иако CD-то е внатре. Чаре?