Најверојатно не работи. Префрлив во фолдер се како што требаше... Можно е да не е како што треба изрежано CD-то ?
ЦД-то не верувам дека е проблем, чим ти се инсталирала играта, туку кракот не ти работи веројатно чим ти е кракувана и се си направила како што треба.
Јас неодмна ја инсталирав на една другарка, и излеваше тоа првото. Таа имаше windows vista и затоа не можеше. Можеби нешто до цдто е. Најдобро, или симни ја, или купи си ново цд...Незнам што друго би можело да биде
Дали знаете зошто не се снима претходно играното и снимено на симс 2 апартмен лајф?Секој нареден пат кога ќе ја вклучам играта тоа што претходно сум го снимила не ми е зачувано.
Најс грл ја зачувуваш пред да ја исклучиш? Можеш и во текот на играта ако сакаш да ја снимиш/зачуваш на Save game и после тоа пак си продолжуваш, а следен пат ќе ти се пушта до кај што си ја зачувала, а ако сакаш да ја играш од таму кај што си престанала значи ја исклучуваш и притоа ја зачувуваш на Save and quit the game. Ти преку која опција ја исклучуваш? Ако ја исклучуваш само преку QUIT ништо не си зачувала и одново ти ја пушта.
Нормално дека ја зачувувам кога ја исклучувам или во текот на играњето.Прашањето ми беше дали знае некој зошто кога секој нареден ќе ја вклучам играта снименото (кое претходно сум го зачувала) повеќе не е снимено или ако претходно имам направено нова фамилија и зачувана, таа како да не постои.
Видов дека е Виндоус 7, но можеби пак не сака на Виндоус 7...Пишува дека има проблеми со таа верзија на Виндоус...
Хм, сега ме зачуди Оти и во коментарите на Замунда имам читано дека на 7цата не се фаќа Можеби некогаш не се фаќа, којзнае како е...
Зависи каде живееш Јас само за Струмица едвај најдов во Боки Компјутерс А има и во тие за цедиња Провери и во тие што продават компјутери
Најс грл па тогаш не знам што се случува со играта, ако убаво како што треба го зачувуваш Save game или Save and quit the game тогаш би требало да го имаш. И кога ја приклучуваш приклучи ја од градот кој си го снимила, не оди на New game, мислам дека ти објаснив, ако не сака ни вака, види побарај во Options да не имаш нешто таму исчепкано или нешто да ти е штиклирано.