Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sims (Симс)

Дискусија во 'Слободно време' започната од inn, 5 мај 2010.

1. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Леле па и јас сум :D Само ја немам играно сега,немам мн време...Иначе има и комплет од симс 2,ама на замунда е :^) Само ги пушташ еднаш и сите се инсталираат.Колку обичната смис 3 зафаќаат место. Ако направам случајно регистрација на замунда,шо е премногу тешко ќе ви ја кажам да си симнувате :D Ако можи мислам тука да објавам,да не е реклама незнам...А иначе сите симс најлесно се инсталираат со DAemon tools,ви го препорачувам,само со десен клик на исо фајлот отварате преку него и после лесно се инсталира. Ако можам да поможам ќе кажам :)

2. MiDnIgHtLaDy

MiDnIgHtLaDy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    21
    Во мојот случај може некако да ја инсталирам University преку Daemon програмата? ја имам инсталирано. :?:

3. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982

Па пробај да го отвориш цд1 со даемон тоолс,можи ќе го прифати и ќе почни сетап...Само незнам дали ќе можиш пошто цд1 ти беше како фолдер нели на сликата,а за го даемон треба да е исо или слично.Пробај сепак :)

4. Irreplaceable.xD

Irreplaceable.xD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    67
    И јас ја купив порано на цд, а иначе сигурно ја имаш по нет, побарај :)

5. NICKRIVERS

NICKRIVERS Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    11
    ке може да ми кажеш од кај ја симна?

6. MiDnIgHtLaDy

MiDnIgHtLaDy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    21
    Еве :)
    http://thepiratebay.org/details.php?id=3297861
    Иначе, успеав да ја инсталирам преку Daemon програмата ^_^Фала ви девојки :*

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Баш ми е мило шо успеа,а и на другите им препорачувам така да инсталираат за да немаат проблеми :) Само незнам со симс 3 како одат работите... A Lux ти дали се снајде,до кај си со инсталирањето?

На MiDnIgHtLaDy му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Уште завчера ја инсталирав, фала ти мнооогу.
    Амбишнс е премногу интересна.
    Тоа ко ќе си стилист, открив дека кога ќе си направиш самиот стајлинг (Makeover Self) ти се продолжуваат деновите на пример ти останале уште 24 дена од Adult да "пораснеш" во Elder и одново ти ги брои после од ко ќе си направиш стајлинг исто како тогаш да си станал Адулт, ако ме разбравте :)
    Интересни се професиите, уште ги немам сите испробано .
    И сега знам, повеќе немам проблем со инсталирање и пропратните опции за Симс . ;)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Можиш да направиш да не ти стареат :) Само ctrl+shift+c и пишиш таму горе лево кај шо ќе се појави празно место aging off ;)

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Не, поинтересно ми е вака, кога стареат, инаку ќе ми здосадат .

11. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982

Е да така е :) Ама не мора сите,тоа на секое семејство одделно се прави :) А и можиш кога сакаш да му направиш aging on и пак да стареат. Ама ете ти си нашла ново репение,со креирањето :)

12. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    http://www.parsimonious.org/ ако се смета за реклама да го бришам,иначе тоа е една страна за даунлоадирање на разни работи са симс 1,2 и 3 :)

13. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    СДП луѓе,како да ги натерам да се земат овие двајцава..Некој некого да запроси :devil:
    Веќе имаат 6 деца,тој е дедо,таа млада(шеф и вработена :lol: ) и уште се она Romantic Interes(како и да е) и не ми се појавува опција да се запросат :@

Чаре ?

14. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    ^Ќе идеш пропоуз ингејџмент и после уште еднаш мислам пропоуз мериџ и ќе се венчаат :) .

15. cherry.blossom

cherry.blossom Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    19
    И кај мене немаше таква опција да се земат оти тој мажот бил оженет и деца имал и дури кога ги однесов на одмор двајцава тогаш видов дека е оженет со една друга, таа што му ја местев прво на татково на таа сега што ја омажив со овај женетиов, и тој не можеше да се ожени со неа од истата причина пошто била мажена, па ја оставив и му најдов друга, се надевам ме сфати :D. И видов дека дури беа на одмор можеше да се види и кај него relationships, и гледам во брак со неа. Па направија бебе :lol: и после ми текна да го викнам и му предложи да се пресели-move in и од кога се пресели и се јави на жената му да дојди и штом дојде овој и раскина-break up т.е се разведоа :D.И така дури се зедоа конечно :lol:.

16. Chocoholic.girl

Chocoholic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    39
    Лелее колку ми се играа, немам играно многу одамна, преку година ич немам време за игри сега дур сум на распуст ќе си поиграм малце. Дома сите продолженија ги имам од Симс 1 до Симс 3, прав зависник :D Обожавам да им ги уредувам куќите, а играњето малце ми се здосади, нема што не сум пробала да направам со луѓето :D Слушнав нова ќе искачала наскоро Sims 3 Pets http://www.thesims3.com/content/en_US/promo/pets/pets.htm Ќе има секакви миленичиња дури и ќе може на јавање коњи да одат :D Ми изгледа дека интересна ќе биде, да искочи одма ја симнувам :D

Пробај всели ги прво заедно, а после би требало да се појави propose engagement па после и marriage. Ако он е венчан со друга разведи го, а ако пак не се појави, може е до разликата во години. Не знам што друго би можело да биде.

17. LittleCupcake

LittleCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    4
    Нема начин... ѕначи НЕМОЖЕ да се спушти.. купи ја:) не ја спуштај само ће си трошиш нет ѕа џабе :Д

18. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Како тогаш јас успеав (добро де, брат ми) ?! Може.

19. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
  20. Tamy1

Tamy1 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    34
    Девојки дајте некој испробан линк за СИмс 3 .. Значит некој шо ја симнал и шо игра.... Ако има таква некоја ... Сигурна да ми е пошо до сеа с**бав мн интернет и ни една неможе .. Ај би ве замолила ако можете линк ;( :D :D :D :D