Леле па и јас сум Само ја немам играно сега,немам мн време...Иначе има и комплет од симс 2,ама на замунда е Само ги пушташ еднаш и сите се инсталираат.Колку обичната смис 3 зафаќаат место. Ако направам случајно регистрација на замунда,шо е премногу тешко ќе ви ја кажам да си симнувате Ако можи мислам тука да објавам,да не е реклама незнам...А иначе сите симс најлесно се инсталираат со DAemon tools,ви го препорачувам,само со десен клик на исо фајлот отварате преку него и после лесно се инсталира. Ако можам да поможам ќе кажам
Во мојот случај може некако да ја инсталирам University преку Daemon програмата? ја имам инсталирано.
Па пробај да го отвориш цд1 со даемон тоолс,можи ќе го прифати и ќе почни сетап...Само незнам дали ќе можиш пошто цд1 ти беше како фолдер нели на сликата,а за го даемон треба да е исо или слично.Пробај сепак
Еве http://thepiratebay.org/details.php?id=3297861 Иначе, успеав да ја инсталирам преку Daemon програмата Фала ви девојки
Баш ми е мило шо успеа,а и на другите им препорачувам така да инсталираат за да немаат проблеми Само незнам со симс 3 како одат работите... A Lux ти дали се снајде,до кај си со инсталирањето?
Уште завчера ја инсталирав, фала ти мнооогу. Амбишнс е премногу интересна. Тоа ко ќе си стилист, открив дека кога ќе си направиш самиот стајлинг (Makeover Self) ти се продолжуваат деновите на пример ти останале уште 24 дена од Adult да "пораснеш" во Elder и одново ти ги брои после од ко ќе си направиш стајлинг исто како тогаш да си станал Адулт, ако ме разбравте Интересни се професиите, уште ги немам сите испробано . И сега знам, повеќе немам проблем со инсталирање и пропратните опции за Симс .
Можиш да направиш да не ти стареат Само ctrl+shift+c и пишиш таму горе лево кај шо ќе се појави празно место aging off
Е да така е Ама не мора сите,тоа на секое семејство одделно се прави А и можиш кога сакаш да му направиш aging on и пак да стареат. Ама ете ти си нашла ново репение,со креирањето
http://www.parsimonious.org/ ако се смета за реклама да го бришам,иначе тоа е една страна за даунлоадирање на разни работи са симс 1,2 и 3
СДП луѓе,како да ги натерам да се земат овие двајцава..Некој некого да запроси Веќе имаат 6 деца,тој е дедо,таа млада(шеф и вработена ) и уште се она Romantic Interes(како и да е) и не ми се појавува опција да се запросат Чаре ?
И кај мене немаше таква опција да се земат оти тој мажот бил оженет и деца имал и дури кога ги однесов на одмор двајцава тогаш видов дека е оженет со една друга, таа што му ја местев прво на татково на таа сега што ја омажив со овај женетиов, и тој не можеше да се ожени со неа од истата причина пошто била мажена, па ја оставив и му најдов друга, се надевам ме сфати . И видов дека дури беа на одмор можеше да се види и кај него relationships, и гледам во брак со неа. Па направија бебе и после ми текна да го викнам и му предложи да се пресели-move in и од кога се пресели и се јави на жената му да дојди и штом дојде овој и раскина-break up т.е се разведоа .И така дури се зедоа конечно .
Лелее колку ми се играа, немам играно многу одамна, преку година ич немам време за игри сега дур сум на распуст ќе си поиграм малце. Дома сите продолженија ги имам од Симс 1 до Симс 3, прав зависник Обожавам да им ги уредувам куќите, а играњето малце ми се здосади, нема што не сум пробала да направам со луѓето Слушнав нова ќе искачала наскоро Sims 3 Pets http://www.thesims3.com/content/en_US/promo/pets/pets.htm Ќе има секакви миленичиња дури и ќе може на јавање коњи да одат Ми изгледа дека интересна ќе биде, да искочи одма ја симнувам Пробај всели ги прво заедно, а после би требало да се појави propose engagement па после и marriage. Ако он е венчан со друга разведи го, а ако пак не се појави, може е до разликата во години. Не знам што друго би можело да биде.
Сега има и Sims Social на фејсбук Многу е интерено Еве: http://apps.facebook.com/thesimssocial/ ... 5294200952
Девојки дајте некој испробан линк за СИмс 3 .. Значит некој шо ја симнал и шо игра.... Ако има таква некоја ... Сигурна да ми е пошо до сеа с**бав мн интернет и ни една неможе .. Ај би ве замолила ако можете линк