Sims 3 Смајли, обичната симс 2 ја имам на цеде купена ми е ја немам таа симнувано. А додатоците ми се сите од замунда. Ги имам Apartment life таа ја купив, Family fun stuff, Mansion and garden, IKEA home stuff, Seasons, Teen Style stuff. Освен Apartmen Life, другите ми се симнувани од замунда
Sims 3 ^Фала девојки Ангие го направив тоа.... на симс 3 истото откако се наполни 100% незнам што да правам Ајде помош
Sims 3 Ќе одиш во my computer таму имаш една икона од Симс3. Одиш на опен. го копираш кракот. После одиш на десктоп на таа икона од симс 3 на десктоп шо ти е. Десен клик, пропертис, Find Target и тука го пастираш кракот. Наздравје играње
Sims 3 Оффи фала ти најмногу Смо да те прашам нешто Јас паметната Иконата што ми беше во my computer си ја префрлив во :C....>program files....>adoble има веза ? или
Sims 3 Јас многу сум возбудена!Ќе си ги купам деновиве сите додатоци на Симс3 Иначе јас имав стар компјутер и штета што така е ама не се прифача симсот тројка кај секој компјутер..мора да ти биде јак.И сега кога купував лап топ пред неколку месеци сите продавачите ги прашував дали ќе може со новиот пц да ја играм симс3 тоа ми беше најважно!
Sims 3 Да да и јас сакам да знам кои други шифри ги има освен мотхерлоде.Иначе денес си ги земав сите додатоци за симс3....само ворлд адвечрс забораив да ја нарачам и си игграм сега неможам да се откачам!
Sims 3 Има уште 20сетина шифри, ама не се потребни.... Додуша и доколку сакаш да ја играш играта реално не ти треба ни motherlode почни од 0 со куќа од 1 соба па стигни до куќиште со базент и статуа 'розев авион' Код: http://www.cheatcc.com/pc/sims3cheatscodes.html
Sims 3 Интересна ли е таа pet stories?...јас ја имам симс 3....има ли разлика во нив и дали ја имаш симс 2...позз
Sims 3 Оклучи ми се финтата била да одеш пропортис и финд таргет и таму го пастирас крако и се оклучува...