Таа на фејсбук ми е безвезна некако,нема повеќе ликови,не прај многу работи,па треба и задачите да ги исполнуваш и да се изнамачиш за една собичка да напрајш и мн. други работи...Шо вика Оффспринг ни читови не можи да користиш.
значи вака бидејки никогаш не сум спуштала игри бидејки не ми требале ама баш ништо незнам незнам ми што е тоа кракување ни како се прави ни зошто ни кога ни кои програмчиња треба да ги имам, ни од каде да ја спуштам , ни како да ја инсталирам ако на некого не му е мака ве молам поопсирно објаснуванје
ја спуштив играта од торент и сега што да правам што е тоа кракуванје незнам затоа не го направив, и ја инсталирав играта со деамон тоолс и кога ја укличив ми вика ....was unable to idenitfy that this is the valid copy of sims 3.... што треба да направам плссс некој нека ми кажее, навистина сакам да ја играм
Многу одамна, ја имав играва на компјутер, ми беше интересна, ја играв, но ми се здосади. А оваа сега што ја има на ФБ не ми се допаѓа воопшто, другава верзија е далеку поинтересна.
Ја обожавам играва можам цел ден да останам пред компјутер.Ја играм Симс 2,и Sims 2 Open for Business,него кажете каде можам да ја симнам Sims 3?
Ја играм коа имам време... Ги имам сите додатоци за 2 .... Али ја сакам тројката сеа... До пола ми е спусхтена... Пошо интернетов ми е споричок
Сакам да прашам дали тие облеките, мебеллот и друго се наменети само за обичните симс 2 и 3 или може и на додатоците да се инсталл... Пошо симнав неколку и неможам ни на обичната симс 2 да ги инсталирам ни на Петс Стори .... Ај Хелпнете ми ве молам
Досега играв 3ката. Имам една фамилија, богата жена, веќе стана лидер на светот (незнам како точно се вика политичар е!)...многу е убава! Се заљуби со еден женет, направија дете и таа сама го издржува! Ќерка и се роди! Нажалост, таткото е грдичок и сега ќерката која е тинејџерка е иста како татко и! Мајката поубава од ќерката! Сега иначе проба да направи дете со друг, па ќе ве дали фатило! Секако,ако не користеле кондом!
Ја симнав Симс 3.. Се инсталирав ја игра,, Е сеа сакам и облека да инсталирам ... спуштам тоа икончето еве со слики ,,, И сеа никако неможам да ги најдам фустаните во играва НИКАКООО .. Ај помош//...
Може некој да ми помогне да го најдам кракот за Симс 2 Од преска си тупам главава по гугал и не можам да најдам добар крак...
Ај вака прво отвори ја играта без да ја пуштиш цела, после тоа одиш во downloads и ги наоѓаш работите што си ги спуштила ги селектираш едно по едно или сите одеднаш и имаш три опции (install, delete, show file) и секако кликнуваш на инстал ако сакаш да ти биде инсталирано. И вака треба да ти изгледа ако ти е инсталирано.