Феминки и јас конечно викам ај да ја симнам играва, и ова мислење беше меѓу првите така подобро објаснето и викам ајде вака ќе ја симнувам според ова ама многу споро се симнува бе не планирам цела вечер да ја чекам да се симнува, веќе 3 саати се симнува а стигнато е само до 20% Колку време се симнуваше кај вас??
Дузи се шалиш? Аман беее уште ако несака да ми се пушти или почне да ми сецка откако ќе почнам да играм ќе паднам во несвест мајке ми Од денес дежурна ќе сум на темава, предосјечам
Не бе, таман работа. Знаеш со колку тешкотија во душата ја избришав, ептен ќе експлодира лаптопов од Симс, па морав. А многу, многу ми се игра. Зараза тешка е. Ех. Само остави го компјутерот. Ако почне да мириса на изгорено, изгаси го или не одговарам за последиците.
Дечки беее, направив се според доле напишаново, и ми се инсталира и се и направив се тоа маунт и дисмаунт на крај и ископирав се од крак фолдерот во фолдерот со играта кај што ми е инсталирана и пак не ми се пушта Како да ја пуштам??
Леле колку се нервирам со играва кога ке ми дојде некој и ке ми расипе куката и редот во куката казна у соба без врата, прозорци и исхрана, вц, вода 5 дена
Да ве прашам нешто. Јас ја симнав од замунда Симс 2 опен фор бизнис но пред некое време ми се смачи од симс 2 и сите ги унинсталирав од контрол панел-адд ор ремове програмс ама кога ќе го влучам компјутерот се вклучува инсталацијата бидејки сеуште стои во Local disc(F Сега како да ја избришам од таму?
Не можев да редактирам... Како најдовте регистрејшн коуд??? Енибади? Дечки заглавив кај тоа кракот... Идам генерејт... ми дава код... го пишувам и неќе! Хееееееелп
Jас денес ја купив симс 3 и ја инсталирав ама никако незнам да ја играм не мосам нисто да правам плисс некој хеллп да ми објасни како се игра со тастатурата
Леле колку се заразив со онаа на фејсбук. Тепачка е дома со сестра ми кој да седне да игра. Двете забегавме и цело време се кудиме една со друга за кој да игра
Си ја инсталирав 2ката и сега не станувам од неа човече Како мало дете, по цели денови Незаменлива е дефинитивно
Еј и јас исто. Јака е, само ме нервира што многу брзо се троши енергијата а споро се полни. И никако да најдам продукти за да отклучам нов левел за цртање и пишување. Знаеш како можам да најдам?
Оргиналната е оклу 2-3 000 ден. а може да најдеш копија за 100 ден. Или пак да ја симнеш од интернет. Инаку морав да се цитирам...