Ма и јас ќе си ја уклучам овие денови.Јас имам неколку дополнувања.Ако успеам да направам регистрација на Замунда,ќе ви споделам за да можите да си ги симнете
Луѓе кој сака username i password од ЗАМУНДА пишете ми во лични,ќе ви ги споделам,кој што сака да си симнува Успеав да направам регистрација BTW ова ми е една фамилија што ја правев,тогаш ми беа интересни добрите и лошите вештерки
Незнам,симс 3 не ја имам пробано,ама симс 2 со додатоците ми е закон! Ги пробав скоро сите,ама после бришев некои пошто немаше место во компјутерот Слаб ми е,80 гб,планирам да си купам дополнителна меморија...Иначе да,ова си е од симс 2
СЕга ми останаа University,Apartment life,Nightlife,Bon Voyage,а ги имав и Pets,Bussiness,Seasons Мислам дека не пропуштив некој дел Ги има на замунда во пакетче сите заедно и наеднаш мислам дека се инсталираат сите,ако имаш поубав компјутер можиш и така
Па убава е да,ако си симнуваш и додатоци како фризури,облека,за лицето и др. е уште поубава А и зафаќа помалце место од симс 3 со додатоците Пријатно играње
Абе шо ќе ви се сите делови инсталирани? Џабе место ви фаќаат кога не се ништо посебно. Јас самo Bon Vojage, University i Open for business ги имам. Мада ОФБ не е ништо особено, мене барем не ми се допаѓа. Може Најтлајф да ја ставам за да можам кола да си имам, зашто без неа не поддржува, инаку другите делови се сите за џабе. Подобро беле од сајтови ќе си спуштам него цели игри да ми зафаќаат по тон место.
Кој како сака...затоа реков ако имате место Иначе да,не мора сите,само тие што ви се интересни.Лично мене сите ми се Иначе дали знаеш дека во ОФБ има робот,кој ти прави се,да не плаќаш за градинар,чистачка и механичар?
затоа не ти била интересна...Па кога механикал како беше тоа ти е највисоко и кога со таа работилницата ги направиш тие роботите помалите,на крајот како најусовршен ти дава да го направиш овој најдобриот робот и е како луѓето.А го има и во читовите ама сега незнам точно да кажам пошто одамна ја немам уклучено играта...
играва ја обожавам толку се заразив еден период со неа,кога бев негде,7мо,8мо одд., онака,ја преигрв,сите делови ги имам,само нешто ми зеза сега играва,пошо изнаставав секакви додатоци од нет - . - иначе до Еленушка,провери на нет подетално,зошто повеќе работи треба да правиш при инсталирање,крак,она ова. или пак што поконкретно ти треба ?
ја инсталирав си ја играм веке од поодамна, него други кодови дали знае некој освен motherlode, нешто за работа да се исполини или тие skills ???
boolprop testingcheatsenabled true после ова,кликни на симот и ќе имаш многу опции,нз дали има за скилс,и работа,али провери,зошто има мн ако не најдеш ништо на ова,напиши на гугл sims 2/3 (кој дел го играш) cheats и ќе најдеш свашта
И роботот го има кога ќе отвориш со овој чит boolprop testingcheatsenabled true само незнам точно кај беше,само треба да е инсталирана и ОФБ иначе нема да ви го даде Офи интересен аватар
Не прават свадба, има опција прво да бидат во врска, па после ти дава да предложиш брак и така стануваат вереници,ама не живеат заедно и на крај ти дава опција have a private wedding ама не прават свадба туку само се вслелува едниот кај другиот.