А можеш и да им правиш свадба а,може и Private Wedding. Мене лично ми е поубаво кога им правам свадба,зашто им се посреќни после,него со она Private Wedding. Во мојот град,изградив сала со базен и сите што правеа свадби таму правеа. Леле ми фали Симс
Значи ја симнав од замунда унивесити и сега само што ја инсталирав симс 2... Ја отворив во посебен фолдер университи и еве што излева: Инаку ја симнав со торент. Што да правам сега?
Може да се направи свадба. Стискаш на мобилниот trow party > wedding party и ќе си организираш и на забавата ќе стиснеш на тој со кој сакаш да ги венчаш и get married во romantic.
Извинете ако прашањето не во склад со темата ама сакам да прашам дали некоја од вас ја игра The Sims Social на Facebook...и што мислите за таа игра...
вчера изгубив цели 5 саати за оваа симс! и пак не успеав да ја симнам сега ќе ја купам од видеотека...а уште од таму ако не ми се отвора...значи, стварно баксуз сум
Имаме наша Замунда, само не е многу снабдена http://zamunda.mk/index.php Тука ја има Sims 3 Generations i Medieval И можете да се зачлените, сигурно ќе се надополнува со тек на време
Каква е ова Medieval?? исто продолжение е на симс 3?? а Generations ..уба е, да на ја спуштам за џабе??
Па пиши на Гугл Медиевал и стисни Слики ќе ти се отворат слики од играта Ми стои како некоја готска игра, со замоци и такви работи
Симс ја немав долго време... Ја имав тројчето,ама ми го преинсталираа компјутерот па ја избришаа. C'est la vie! И пред 4 дена си ги купив Фритајм и Најтлајф. Фритајм има ептен нови активности. Свиреш виолина,правиш глинени ствари,шиеш играш фудбал и тако даље и тако ближе. На Најтлајф па,излегуваш у град,а можеш да го направиш вампир човекот. Јас мојата ја направив Руска балерина,и мислам дека нема машко у градот со кое нема излезено на дејт. Играва скроз ме зарази,ај лав ит.
Не,на двојчето е... Симс 2 ми е некако по комплетна и по интересна. Мада има делови од Симс 3 кои исто така ми се свиѓаат.
Ја немам играно 2-ката, ја имам 3-ката со 2 продолженија сега 3-тото се спушта, можам да кажам дека е супер!
За симс 2 ги има сите делови и поќето се доста интересни,стварно има добри работи,а за 3ката сега допрва излегуваат,затоа сеуште не е толку интересна и комплетна...Медивеал значи нешто во старински стил,од едно време ко во ренесанса,не само вампирски и готик работи А и бај д веј,не си трошете пари за новите делови,симнувајте си ги од Zamunda,кажав кој сака username i password само нека пиши во лични,да не сум овде реклама или нешто па да ме банираат. LOVE SIMS 2! Уживајте во сајтот,знам дека ќе ви е интересно ова А и можите да го искористите http://bulgarian-sims2-site.dir.bg/_wm/ ... 29&dflid=3
Си ја спуштив generations, ионака искефана цела си ја инсталирав, и ми влегва се во играта, и после не можам да ја играм ми пиши, We are unable to verify that your disk is valid copy to sims 3 generations.... И сеа шо треба да напрамм???