Ништо Тие ми беа зачувани.Јас па ќе ги прегледам твоите Вчера пак си инсталирав симс 2,пошто се ми се избриша.Баш ќе видам за тие што ги фалиш.Па исто и кај мене што се,таа последната е таква,со комплети,баш се супер
Дивајн си симнав некои работи од http://www.rosesims2.net/,дали знаеш сега како да ги вметнам во играта?
леле глупо прашање ама ... зошто на симс 3 лугето сите др ме гледат мене а едни на страана едните на страна гледат и тоа не ми е јасно .
Хахахах ако зборуваш за тоа каде гледаат кога кликаш на нешто тоа е затоа што каде ти е стрелката таму гледаат.
^ не кога ги вклу4увам нели цело семејство стое како во рамка и гледат во тебе а бас оваа па на страна гледа
Вака сега,на некои од телата има и MESH,ги симнуваш и нив,тоа е во склоп со облеките.Кога ќе ги симнеш нели се зиповани,ги одзипуваш во C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads ,ако случајно ја немаш папката даунлоадс,сама си ја правиш.Потоа сами ќе излезат во играта.Можи некогаш па ако не се веќе таму, да те праша играта кога ќе се лоадира дека имаш нови фајлови дали да да се enabled or disabled.Обично се наместени на дисаблед,па ги правиш енаблед и наредниот пат кога ќе ја стартираш играта веќе ќе се таму.Се надевам ме разбра.
Прееска ја Симнав Симс 3, и го инсталирав по видео, и сега ми бара некое друго да симнам, исто 5 гига! И на видеото кај што гледам прво оригиналот го инсталира, па после пак друго, и 2те по 5 гига. Ми отиде нетот, на вас вака ви правело? А иначе не се исти, првото има Crack, и други, ова сеа што го симнувам само некои од WinRar такви ко папки.
ДА,пак е исто Нема врска која ја имаш инсталирано Само ако си симнуваш познати ликови,за некои бара да ги имаш некои од деловите на симс.
Па треба да се пар и да се вљубени...После ќе одеш на Romantic и ќе ти излезе опција Propose marriage ќе одаш таму и ќе и предложе брак и они ќе се свршеници и после ако сакаш одма оди мериџ или па направи забава преку телефон и парти
Дали некоја од вас ја има апдејтирано The Sims 3 на најновиот 1.2.7 patch и има проблеми со стартувањето на играта?
леле сакам и јас да си ја играм ја имав 2ката со сите експанзии и коа го преинсталирав компјутеров ми се делитна и сакам сеа да си ја играм пак ама врска немам како се симнува како се инсталира и ако ништо друго ќе ја купам зашо лимитов мн ме ограничува
Јас вчера си ја симнав Sims 3 и сега си ја играм Ако ја сакате Sims 3 од ова видео јас гледав како да ја симнам http://www.youtube.com/watch?v=E_-3PdGFvCo изгледајте го Само малку е бавно се симнува играта повеќе часови ама важно бидна кај мене Е сега сакам да ве прашам од каде се симнува облека, коса, и тие такви работи и од кога ќе ги симнам како да ги вметнам во играта
Ја инсталирав сега Симс 2 и кога пробувам да ја уклучам ми вика: Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application. Знае некој што да направам ?