Леле да, сега видов Може пробувало девојчето Негооо, си ја направив куќата од имотот на дамата Кога ќе биде скроз готова ќе ја сликнам и постирам
Леле па се нервираммммм Дали некој знае како да ми помогне? Ми се уклучува играта играм се само немам драјвери за играта а не знам ни како да ги симнам од нет. Без тие драјвери не можам да си укуцам шифра за пари не можам да идам во др градови... и многу др работиии... Помогнете ми
Mislev na delovite kako: late night,ambitions,stuff pack-hight and loft,da gi instalirav no na primer world adventure ne mi ja cita cela i delcinjata ne mi gi prima od stuff pack!
јас ја играм the sims 3 ambitions најубав дел ми е а и world adventures ке си ја симнам деновиве. Најзаразна игра ми е времето ми лета ненормално брзо додека играм
Со празнициве иде и криза за симс Си ја симнав 2,некако подобра ми е.. Е сега можете да ми дадете линкче за додатоците..
Ако имаш на Замунда акаунт барај ги таму. И ти ги препорачувам University, Bon Vojage, Nightlife. Другите се така по тиње малце и џабе ќе си трошиш ГБ.
Sto sostavi ima vo world adventures,ja imam i jas instalirano no kako da nema dovolno kao da fali neso?
Наскоро ќе излезе нов продолжеток за Симс 3, се вика The Sims 3 Showtime. Еве го промотивното видео: http://www.youtube.com/watch?v=cw2SXuHyjLQ И еве линк од страната со детали: http://thesims.com/en_us/the-sims-showtime
Шифра за симс 3... сто пати подобра Пишете па тогаш направете споредба со Motherlode Ќе пишете прво Testingcheatsenabled true i ентер и после пишувате familyfunds (вашето презиме на семејството ) 99999999
Ова се неколку слики од моето играње Симс 3. Спојлер Додатоци кои ги имам: The Sims 3 Late Night, The Sims 3 World Adventures
Леле ќе се отрујам, 2 саата се чудев што да ставам на третиот кат, и сега гледам дека уствари чифликот немаше три, ами два ката Е ќе го рушам третиот, и така имам еден тон работи во куќата
Што лиги ми испотекоа ѕверејќи се во сликичките што сте ги ставале. Ако седнам сега да играм нема ни оцени да поправам ни ништо, затоа чекам неделава да помине и да му ја седнам, да загреам столче, да наполнам фамилијарно дрво, да остварувам желби на човечињата. Најмногу ми е мерак куќите кога ги правам, е на тоа губам можеби саат ипол накај два.