И мене лиги ми течат кога ги гледав сликите Само што мене нејќе да ми се инсталира,бог знае колку интернет истрошив пробувајки да го симнам Симсов,безуспешно Може и подобро вака,да не си ги дорасипам оцените,вака може и ќе поправам нешто.. Ахм,да Ристена,се заљубив во градот,во куќата на плажа,леле што ми направи А,јас инаку не сакам многу да ги уредувам куќите,мислам и тоа е интересно ама,поинтересно ми е social life.И затоа ја сакам повеќе Симс 3,можеш да си се шеташ ваму таму,додека на Симс 2 си ограничен.Си креирам една личност,јас спојувам со било кој(не ми е гајле дали е слободен или не,имаат woo hoo ,после ми е интересно кога се енемис)правам деца,па децата кога раснат ми е најубаво,мислиш моја фамилија. И така,најинтересно ми е да правам Family Tries. О,мое симсче ми фалиш
И јас исто Розич Раскошна куќа на два три спрата за млада девојка. Ја шетам ја запознавам со кој ми дојде, ги парам, си раѓа дечиња и после пак јово на ново. Барем наредните генерации ќе раскажуваат дека баба им била дрољиче. Абре мераци, се дујам ко квасец кога ми расте семејството, баш како да е мое
Не ви е досадно деца да гледате? Леле колку се оток додека да пораснат Еве го чифликот одново, го тргнав третиот кат, и вака сега на два таман ми собра се, убаво ја скоцкав
Вака е поубава куќата! Спојлер Туку, не гледаш дека и се мочка на девојчицата, не туку се фали со куќата носи ја во веце
Мене ми е најинтересно кога истражувам гробници во Париз или пирамидите во Египет на World Adventures. Исто така многу ми е интересен ноќниот живот и вампирите на Late Night. А омилено нешто ми е да го запознавам моето човече со сите и да правам woo hoo на различни места. Сега планирам да симнам уште некој додаток (Pets, Ambitions, Town Life stuff, Fast lane stuff, High End Loft stuff, Generations, Outdoor living stuff), а ги има многу бидејќи заостанав со нивно симнување.
Може некој да даде линк од каде се симнува Deamon tools.По грешка сум ги избришала,а неможам да ја најдав на гугл Инаку Ади најсигурно ти е торент,од замунда. Симс 2 има Open for buisniss,Free time,Bon Voyage,Seasons,University,Seasons,Pets,Night life.
А јас да ве прашам, ако симнам само Night life што ќе биде со ова другиве? Ќе можам само најт лајф да играм или...
Moже некој да ми каже од каде да ја слевнам симс3. Од замунда неможам затоа што немам акаунт, друго место?
^^ http://thepiratebay.org/torrent/4901166 ... 3-RELOADED пробај од овде :? За симс 2 мислиш? Нема врска ако ја инсталираш, ќе ти останат и другите, само мора симс2 да ја инсталираш претходно ,таа е основна
Ја симнувам Holiday Fun Stuff Ете мерак ми е новогодишно да си средам, неможев да најдам по сајтовите да си симнам нешто новогодишно, па решив да ја симнам, секако не е голема
Има убави работи И елка и елени и чорапи за на камин И Дедо Мраз иди ама незнам како беше,мислам дека таква забава треба да почниш за да дојди,не ми текнува како беше Во секој случај,супер е додатокот
треба да направиш колачиња мислам беа santa cookies и да ги ставиш покрај елката и кога ќе дојди дедо мраз ќе ти донесе подарок ама секогаш иситиот го носеше мислам дека едно мече беше
Како да изградам апартментс на Симс 2...Си имам изградено неколку куќи ама незнам како да ги населам семејствава
Cacy пробај го овај http://www.filehippo.com/download_daemon_tools/ десно каде што пише Download Latest Version