Хм Го постираш кракот во Bin фолдерот? Незнам како не можи да не ти фаќа. Ај убаво објасни ми како правиш се од почеток
Eпа вака..ја инсталирам играта од цедето и кога ке заврши инстализацијата одам во фодерот game па во bin и таму го пастирам кракот(иначе крак си симнав зашто немаше во самиот фолдер симс 3 ).Играта пак не сакаше да се пушти па преку финд таргет пробав пак несакаше....симнав уште 3 крак и пак истото.Иначе вчера цела игра(фолдерите) ја избришав и ја инсталирав одпочеток а сега е проблемот што воопшто го нема фолдерот GAME,ств незз што е проблемот сега ......
И јас се заразив со играва. Него, ете вчера ги венчав. И сеа одам за да направат бебе, арно ама тој си лежи во кревет, и таа нешто почнува да вика и не легнува до него. Дури се онесвести од што и се спиеше Зошто нејќе? Што треба да направам?
па најверојатно не е расположена...штом е паднала и се спие треба да се добро расположени..најадени,наспиени,опшуштени
Абе опуштени се ама не сака ни да се бакне коа тој лежи Ете неа и се спиеше, и ке притиснев за да легне да спие до него не бе нејќе... и немаше кај да си легне и се онесвести
Јаааааооо зараза ејјј Кога ја уклучам нема прекин :geek: Спојлер П.С. Имам ја Симс 2, предходно ја имам Симс 2 Пет Сторис и некако поинтересна ми беше Абе опуштени се ама не сака ни да се бакне коа тој лежи Ете неа и се спиеше, и ке притиснев за да легне да спие до него не бе нејќе... и немаше кај да си легне и се онесвести Не сака да легнува до него затоа што не се сакаат доволно
Абе опуштени се ама не сака ни да се бакне коа тој лежи Ете неа и се спиеше, и ке притиснев за да легне да спие до него не бе нејќе... и немаше кај да си легне и се онесвести [/quote] Не сака да легне и да бакне зошто не се сакаат доволно
^ има шифра maxmotives за да им се наполнат сите потреби. Притискаш прво ctrl + shift + c па ја пишуваш шифрата. Куцни ја па пробај тогаш дали ќе ти успее...
Јас ја имам Симс 3 за на Плеј Стејшн 3 . А знае некој како можам шифри да ставам тука? Иначе играва е најјака.Мноооогу е заразна.Седнувам и се занесувам.Ама обично ја играм кога сум слободна зошо 3 саати не ми бегаат.
Како да ја симнам Симс 2 преку Utorrent? Jas imam Windows xp i sakam da ja simnam Sims 2 preku Utorrent.Probuvav da ja simnam i mi izleze ikonceto sto e od Sims. Stegnav enter i mi veli Please insert the correct DVD rom. Ako znaj nekoj sto znaci ova neka kazuva zatoa sto slusam deka Sims bila ubava igra i sakam da ja simnam.Ako znae nekoj kako da ja simnam preku u-torrent ili nekako podrugo neka mi objasni. Jas slusnav deka Sims moze da se instalira celosno samo na nekoj torrent primer Bittorent ovaj jas sto go imam Utorrent i slicno. Ve molam pomagajte. Vi blagodaram na site odnapred.
а од каде ја инсталира? зашто јас се обидов преку у торент и не успева ако знаеш што треба пиши бидејќи ми вели да внесам точно двд а незнам што значи тоа да не знаете што треба да се направи да не има некој друга финта за да се отвори ако знајте кажувајте ве моламм.. многу ме заинетресира играта кога сите велат дека е многу интересна.
никако не успеав да ја инсталирам Симс.Сакав да ве прашам дали Симс се купува на 4 цедиња илии..... и колку пари е ако се 4 цедиња?
Другарка ми ја има инсталирано,не ни и кочи ни ништо.Мнооогу е јака,она ја има тројката за на пц.У петок доаѓа и едвај чекам за да ми ја симне.После ќе ви кажам како ја симнува.
Абе треба да се сакаат доволно како што кажаа,а после заборавија да ти кажат,правиш на двата relax на креветот и кога ќе легнат на креветот им правиш едниот на другиот kiss,hug tamu,pa woo hoo или mislam deka imase i make a baby и ќе биди