Не не јас ја симнав двојката тоест не јас друг кој учи на факултет за компјутери.И беше доста комплицирано за него а не па за мене ама успеа Аммма јас паметната ја избирав несакајки де И сега па да ги симнувам сие тие чуда не! Па затоа ке си ја купам
луѓе ќе ве прашав дали треба да се регистрирам на симс акоуннт за да ми се отвори играта зашто такво нешто ми бара а инаку пробував да се регистрирам ми бара сериски код јас најдов некои ама не ми ги признава ако знае некој нека пиши бидејќи мислам дека ако се регистрирам играта ќе успее. ви благодарам...
пробав направив ама нејќе се отвара нешто глупости ми вика join now in sims account стегам за да се отвори нејќе незнам шо е проблемот !!
девојќи а шифра за пари на симс3ка која е? и како се правеше прозорчето за да ја напишам во неа шифрата? алт цтрл и ц или не беше така?
motherlode е шифрата а прозорчето мислам дека беше со заедничко стискање на shft ctrl c, пробај со тие комбинации
Алиса, имаше објаснето убаво на 69 страна. Еве па. Мене ми успеа, само со мали измени. Истиов е торентот, 5 и пол гига е. http://thepiratebay.se/torrent/5022393/ ... l_MAXSPEED После мене, ми се отворија само 3 папки мислам, и нејќеше да се пушти. Па прочепкав низ коментарите, и најдов ДивинеБатерфлај како објаснила.. Од тука го симнав програмчево. http://www.mediafire.com/?rfquc7xw9u9u8nn И после, последната папка мислам дека беше. Ја отворив преку програмот, и кликнав горе екстракт. После некое време, ќе се направат еден куп папки. Па мислам дека имаше иконче сетап, и ја инсталирав. Па ми се појави на позадина икончето за симс 3, ама од таму не се пушта туку од C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin И таму има едно иконче TS3. Ама па нејќеше па ја кракував со кракот на Алиса. http://thepiratebay.se/torrent/6069295/ ... Crack_Only Т.е го копирав и го ставив во истата папка, и сега нормално работи.
Јас се праам паметна, а уствари.. Симнав 3 додатоци за симс.. The Sims 3 World Adventures, The Sims 3 Ambitions и The Sims 3 Late Night. И сега незнам како да ги инсталирам. Енибади?
Направив се како што напиша,е сеа ми се уклучува играта и таман да си одберам тоа градот SYNSET ИЛИ КАКО БЕШЕ ,МИ ВИКА потребен е диск
Ако ти се појавува нешто слично како ова.. slobodno-vreme/sims-t1745/730.html?hilit=Sims%20%D0%A1%D0%B8%D0%BC%D1%81#p570841 Побарај крак.
Епа луѓе еве ви слика да видете, можда ќе знаете што значи овај знаков горе над неа. Кога ќе напрам да легне до него, не сака и се појавува тој знак и се дере нешто. И кога е буден и кога спие. Па аман во брак се а еднаш не се ебнале. Да не треба да ги преселам во куќа? Не знам ај нека помогне некој Се работи за симс 3
Тој знак е дека таа неможе да легне. Мислам дека имаш ставено некој предмет на едната страна од креветот и неможе да легде. Се надевам ме разбра
Нема ништо друго во таа соба, пошо во стан е па ептен е мал. А креветот е до ѕидот залепен, ваљда треба од двете страни да е слободно за да може да легне вака треба да го прескокне а не може сигурно. Е сега, како се купува куќа?
Леле една женска шо а напрајв... Спојлер Градска др*ља Со 26 мажи односи имаше a lifetime wish и беше со 20 да има. И сеа од дома не излева. Оти ако оде на дејт,обавезно некој од сегашните швалери е таму и ќе ја нашлака. Сеа фала богу се омажи инаку кој ќе и го најдеше крајот.
Да, треба и од лево, и од десно, да е слободен креветот. Иначе незнам како се купува нова куќа, меѓутоа немораш да купиш нова. Можеш да ја доградиш, односно да доградиш уште некоја голема соба, и да си ставиш прозори и врати, кај ти душа сака. А сегашната спална да ја направиш нешто библиотека, било што.