За симс 3 имаш на www.zamunda.com но мислам дека треба да имаш профил за да даунлодираш! Сепак, ке напишеш Тхе симс 3 и ке ти излезе и во торент ке се даунлодира тоа )
Овие ги најдов на интернет The Sims 3: Late Night http://thepiratebay.se/torrent/5913558/ ... ENA.org%5D The Sims 3: Ambitions http://thepiratebay.se/torrent/5604700/ ... s-ViTALiTY The Sims 3: World Adventures http://thepiratebay.se/torrent/5168507/ ... s-RELOADED Само не знам колку ќе функционираат
Jас ви препорачувам да си ја купите. Најсигурно е. И точен код, и заштитени сте од опасноста за вируси, многу предности има. Секако, не оригиналот, бидејќи многу кошта. Земете си копија за 150 ден. Јас толку ја купив од Бисер.
Некако успеав да ја симнам,го ставив овој код GZWE-EK8L-7LMM-RFPQ, и ми го прифати се ок се инсталираше идам да ја отворам одма се гаси ,и вика дека кодот не бил ок.Помош??
Ми треба некој што има симнувано и инсталирано игри од замунда.Не се работи за симс Јас ја симнав играта преку замунда,и после на торент.После направив папка на дескопот и во неа го ставив она од торентот и после отворив со деамон тулс и маунтирав или како се вика Чекав саат време да се инсталира односно да се исполни и сега ми се појави икона од играта на дескопот ама кога ја отворив ми се појави нешто дека не било најдено нешто како код и дека треба одново да ја инсталирам Потоа ми текна дека можеби кракот ми фали ама неможам да го најдам Ако може некој малце да ми помогне
Ќе ставиш друг код,еве пробај со некој од овие G4MM-ZSLQ-U8GN-SU8K-QRLD YD4L-DSXG-FFFZ-QFFW-3RLD W8A2-P66Y-XZN8-QXZ5-BRLD
Tреба крак да направиш. И мене ова ми се случи. Одиш во фолдерот Еlectornic Arts->Sims 3->Crack. Од таму ги копираш сите фајлови и ги залепуваш во фолдерот Game->Bin. Мислам дека после воа ќе ти работи. Кај мене беше успешно. Gооd luck!
Девојки,што да правам сега со кракот,пошто јас нахнадно го симнав и сеа поима неам што да правам со него...
ај help me please,...го симнав додатокот sims pets 3, од http://thepiratebay.se е сега ми се појави во која папка е покажува во неа некој податоци и + папка со crak,што да направам за да ми се активира pets, на симс 3 што веќе ја имам инсталирано од поодамна
Инсталирав некако кончено, и откако ќе ја пуштам играта ми се покажува нели најавата стискам плеј, почнува се тоа....и кога доаѓа моментот да избера семејство(веќе тоа што сум го имала) ми се појавува следново: Disc Aithorizatio Failure We are unable to verify yhan your dicc is a vaild copy of The Sims 3 Pets. Please contact customer servis. Го рестартирав компјутерот, е сега кога ќе кликнам 2 пати на иконката,и кога се појавува првиот прозорец за да стиснам Play, не ми дава да стисна,туку пишува: Disc Authentication Failure No game disc found! Please insert The Sims 3 Pets disc before proceeding Ај ве молам ако некој знае нека ми помогне...
^проблемов уште не го решив,ама сега ни обичниот симс3 неможам да го пуштам. пробав и со крак неќе,може и грешно го правам...
Епа и јас истиот проблем си го имав! Првпат пред околу една година кога го купив World Adventures нејќеше да се инсталира, вика симс 3 не е како се вика на нашки апдејтуван. И си купив нов од продавница и пак нејќеше. Пред неколку недели ми текна и прочепкав на нет, па дознав која верзија требало да биде. Си сменив се што требаше, инсталирав и ми се уклучи. Јас жива среќна кога ми се појави Disc Aithorizatio Failure We are unable to verify yhan your dicc is a vaild copy of The Sims 3 Pets. Please contact customer servis. Абре умрев! Чепкав барав праев што праев и по форуми и по страната на симс ништо не најдов. А, да и многу други луѓе се жалат за оваа верзија, тоа го открив . Се откажав ги избришав (по незнам кој пат) и го инсталирав само симс 3 и фала богу се е у ред со него. Не знам ни јас како да го решам овој проблем. Ако знае некој нека пише ќе му бидам многу благодарна. Спојлер Го пишав ова за да знаеш дека не си само ти со таков проблем. Ако најдеш или најдам решение извести ме или па јас ќе те известам тебе .
Moжно е антивирусната да го фаќа кракот како вирус демек и да го бриши,мене така ми прави понекогаш,не само за симс,туку и за мн програми.Уствари нема вирус,ама антивирусните се заклучуваат.И после немаш крак.Затоа кога се симне исклучувам антивирусна,исклучувам нет и инсталирам. А и бај д веј,кога симнувате некој торент на замунда,читајте ги коментарите долу,таму корисниците пишуваат кодови и некој ако заглави,како да си ја направи играта П.С.Некогаш кракот си го копирав и во папката што ја пиши и во папката на оригиналот (симс 2 само) па тргнуваа.Некогаш па,не мора да значи дека треба од последната инсталирана игра иконата да влегувате,туку од предходна инсталирана симс,оригиналот или друг дел. Пробајте. Кракот се копира во C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 Nightlife\TSBin пример за најтлајф ете,за кој и друг да е,во соодветната папка,па в тсбин За симс 3 незнам.
M.a.r.i.l.y.n,јас успеав ја инсталирав, и само така знае да закочи на момент што ме нервира(ама некада знае да закочи,некад не) п.с. ќе ти пишев процес,ама не ја инсталирав јас,туку братучед ми,ја среди...знам симнуваше нешто +crаck