Мене ми здосади веќе. Посвоив едно дете, па родив друго, се маткав со повеќе... сакам нешто ново сега
Ау партали ја правев пред некој месец. Сеа поретко играм ама пак тука сум кога ми е досадно. Овие двајцата ми се последната фамилија што си ја креирав. Дечко и девојка рокери се и ќе се обидам да ги направам да достигнат врв на музичката кариерата. Saya и Zayn си ги крстив.
Мене вака ми се случи со симс 2 . Сакав да ја инсталирам Sims seasons package и немаше доволно меморија во компјутерот изгледа па не се пушташе ни обичната симс 2 . После и напраив unninstall и пак си ја инсталирав . Од тогаш веќе не се ни обидува да ја инсталирав Sims seasons package..
^ јас успеав,ќе ти пишев процес,ама не ја инсталирав јас,туку братучед ми,ја среди...знам симнуваше нешто +crаck а и јас ја имам симс 3, а тебе за 2 ти треба
Џокси,па шо не си ја направиш Лана Дел Реј ? Или да си ја симниш од нет готова? Јас да ви кажам одамна ја немам вклучено играта,ама ќе ја уклучам овие денови,ми остана најомилена Можи и некоја сликичка да ви постирам после
Да имаше играта крај досега 500 пати ќе ја превртев. Сите оние кои што немаат идеја како да го уредат домот еве ви линкче: http://www.youtube.com/watch?v=-03CGyO_ ... re=related Btw Џокси има код за ова, не мора да се мачиш.
може ли девојки да ми дадете кратка биографија да кажам за симс односно кој ја создал кога каде првпат се играла и слично мислам ме разбравте ? ве молам итно ми е за во среда
Имам инсталирано Симс 3, ама таа беше некоја стара верзија, па симнав 1.29 patch. Проблемот е што ми бара некој код за регистрација (не е крак!) и не ми дава да ја играм без него. Чаре?