Sims 3 Ким многу ти благодарам Ја инсталирав и сега си ја играм моментално А само да те прашам на каков јазик ти е?Кај мене нема англиски И како да го намалам гласот бреј главата ми ја надува (сорри на офф) *** Инаку Цаци би требало 3 да е поинтересна од 2 Јас ја имам играно 2 и интересна е
Sims 3 Женски абе може ли некој да ми помогне?Симс 3 си ја играв долго време и пред некој ден ми се појави нешто(еве ова на сликата подолу)и никако неможам да си ја оправа..инсталирав си ја од ново имам ја на цд оригинал и па не бива
Sims 3 Нема проблем смајли, ти само играј Има кај мене англиски, незнам зошто нема кај тебе За гласот, во оptions направи му sound off и решен проблем Или пак пробај од друга адреса спушти ја за англиски, 2 ставив тука, незнам зошто нема...
Sims 3 Devojche vaka: Odi na zamunda.net, potoa registriraj se (poshto ima mnogu registrirano tamu neznam dali kje mozhesh, sepak probaj) i koa kje se registrirash logiraj se. Kaj shto ina za pishuvanje edno belo tamu kje napishesh Sims 3. I koga kje ti se otvorat povekje iri so Sims 3 kje barash taa shto zafakja najvishe, no i taa shto najvishe ja simnale (ti pishuva se tamu kaj shto e igrata). Pod igrata ti pishuva kolku RAM memorija ti treba i kako treba da se instalira. I za krakot ti pishuva i ti se dadeni shifri koa kje ti bara. Bratuchet mi od damna mi ja simna od tamu, ali sea jas ja imam na CD (potochno na drugarka mi e toa CD) Btw.. osven igri na taa strana mozhesh svashta da siminjash. I pesni, i filmovi i programi i igri. Se, apsolutno sve. Nema virusi ne se sekiraj. Mnogu dobro se razbiram so kompjuteri i taka znam kade ima a kade ne. I stranata e bugarska ali se e razbirlivo. [mod-kirilica:naoi37v7][/mod-kirilica:naoi37v7]
Sims 3 Devojche, i jas koga ja instalirav igrava mi pojavuvashe vaka ali slushaj sea. Dodeka ja instaliruvash igrata internetot treba da ti bide iskluchen i koga kje ja instalirash igrat crakot treba da go kopirash i da mu napravish paste tamu kaj shto ti e instalirana. Veruvam deka kje ti uspee taka bidejki i jas so bratuchetmi se machevme so toa. [mod-kirilica:3n29vmpi][/mod-kirilica:3n29vmpi]
Sims 3 1209 пробај ја оваа шифра, т.е пробај поново да ја инсталираш и вметни го овај код, кај мене е овој Спојлер JSDM - TKPD - NXKR - DNXP - URLD - и да ми даде некој линк ако може каде да ги спуштам додатоците за Симс 3 преку торент Благодарам однапред
Sims 3 Средив, т.е други ми средија, ама важно си ја имам сега, и си шетам. Сега ја сакам Симс Јунивезити, или Најтлајф, додатокот. Па ако некој ја најде, слободно може да пушти линкче.
Sims 3 Еј на Симс3 има додаток Симс Јуниверзити?Хмм абе како ја да незнам за тоа Знам за Најтлајф дека требаше да излезе на 26ти.Ќе си ја побарам деновиве Има еден дечко што го знам снима игри за 100 денари па ќе ја побарам таму и ќе ви кажам
Sims 3 Јас ја симнав вчера преку овие линкови. Симнав две, за секој случај. И двете работеа, па ја задржав по компатибилната верзија. НЕ ми е нешто многу интересна, ама за тепање време е супер.
Sims 3 ^ Не е на почеток интересна се дури не се внесиш малку повеќе. Јас едно време многу се заразив, но потоа цело време ги повторува истите желби и веќе ми стана досадна. А сабота и недела кога не е на работа незнам што да и правам
Sims 3 Да Мартинче, пред некој ден видов, ама никако не можев да најдам торент за да ја симнам. Ако најдам ќе оставам линк, ветувам. А инаку, и мене ми е веќе досадна симс, ама...кога лимитот ти е надминат, или воопшто немаш интернет, може да послужи како добра занимација.
Sims 3 Пред некое време ја симнав, а и сите додатоци освен најт лајф ( ќе го симнам и тој деновиве ) Ја играм кога имам време и баш е интересна едит: На http://zamunda.net/browse.php?search=sims 3&cat=0&incldead=1 имате се што ви треба, јас од тука ја симнав
Sims 3 Хухх гоооооолем љубителка сум на овие игрии.. Со нив израснав, правев по неколку месечни паузи, но кога излезе некој нов додаток, ми се враќа желбата за играње.. Ги имав сите додатоци на најстарата Sims, потоа, кога излезе и Sims 2, почнав со нејзините делови.. Ехх колку само се нервирав и прекопирав ЦД-а доколку некои не ми беа в ред... Сега ја играм The Sims 3 и нејзините делови.. само незнам за онаа Fast Line.. да не знае некој торент да ми даде??? уште таа ми недостасува.... хихихихихихих
Sims 3 Ајде Оффи, па кажувај после импресии Иначе и додатните делови да си ги симнеш, со нив е уште поинтересна играта
Sims 3 Ја симнав и почнав со играње, ама ме буни нешто... Зошто нејќе да се местат покриви Туку само ги дава аглите од покривите, а целосен покрив не, дали од кога ќе се направи куќата па тогаш целосно ја покажува или? Инаку, слична и на симс 2 само графиката е подобра и што може дијагонално да се мести мебелот. А ме нервира за луѓето никако неможам да ги направам да личат Грди ми ги прави, со марсовски фаци некои. На симс 2 поубаво се правеа и повеќе личеа Дечко ми го направив оригинал таму, а овде нема скроз ќелава глава да ставиш Епа нема коса бре, сега му ставив една коса близу ќелава што е, ама неможе, не лични на него. И очите грди излегуваат