Јас уште се мачам еве веке 2 години и не можам да ја извадам и крај.Само симс 1 сум ја имала а овие другиве 2 неможам да ги извадам и не можам.Ај некој да ми помогне
па отидов на тоа што ми го прати ти и извадив нешто , го чекав да се исполни од торентот и но фајлс ми вели пукнав а каква надеш си имав дека ке ја имам а оваа 8 ин 1 симс ја каква е ?
@Snow-Queen, не сум сигурна дали треба да се регистрираш, провери на линковите. Во случај да треба, не се секирај, free е. Ништо нема да плаќаш. Btw Breezy, ти бара код за инсталација? Во случај да е тоа, пробај со овие: GZWE-EK8L-FJA5-7LMM-RFPQ SSC4-229U-H52D-4H5T-GRLD M8MD-DBC3-2GVF-62GN-KRLD TPBK-33SJ-B93W-JB9U-ZRLD
^ CTRL + SHIFT + C и пиши rosebud - за 1000 симелеони !;!;!;!;!;!;!;!;!;!; - за 10 000 симелеони ENTER
ова само за симс 1 или може и за симс 3?? човекот што ми е на симс, го запознав со една и си се венчаа и сега очекуваат детенце
Ја спуштив пред некој ден, ама The Sims 2 Double Delux, заедно со сите продолженија. Е сега сакав да прашам дали треба сите посебно да ги инсталирам како со играта што направив. Инаку многу заразна е. Си ја направив првата куќа и првото семејство.
морам да пишам...... претходно кажав дека човекот на симс го оженив и очекуваа дете...им се роди детето...и сеа, додека спиеа сите наеднаш влезе некој во куќата(не е крадец), светло плав човек, изгледа дух беше....ја разгледа куќата и влезе во некои списанија што се на масата....и после книгите почнаа да се движат горе-доле... ааа за малку ќе заборавев...Eric се викаше
Да ве прашам.Ја извадив симс и кога ми се отвори на кинески јазик е и ништо не разбирам.Се менува ли јазикот на играта знае некој?
Духот е човек што живеел порано во куќата или па бил многу близок со тој твојот па сега му доаѓа на гости. Можеш инаку и да си комуницираш со него, исто како да е жив човек.
Па би требало да се менува, ама тоа на почетокот при инсталирање, не знам сега инсталирана дали можеш во опции да го смениш. Ако имаш се што ти е потребно(шифра при инсталирање)избриши ја и одново инсталирај ја и си има при инстлирањето јазик да одбереш.
Ја инсталирав Симс 2 никако неможам да ги вметнам во играта работитите што си ги спуштив. Значи си симнав, па ги одзипував, па наравив папка даунлоадс во C:\My Documents\EA Games\The Sims 2, ги преместив таму, но ми ги нема во играта. Помош?
Па ја симнав и нели има видео од јутјуб...и сега на тоа видеото нели има едно на екранот..е од кој искочи тоа..? ве молам побрзо пишете мии
Девојки јас ја симнав Симс 3. Е сега кога ја уклучувам играта ми излегува еден програм и ми бараше да се регистрирам. Се регистрирав и сега ми бара некаков си код ако сакам да ја играм или цд ми бара. Знае ли некој што да направам?