Здраво девојки.. Сакам да прашам како да сe појават во играта некои фризури што ги имам симнато од интернет? Еве за што се работи.. Значи ова се некои 3Д текстури или така нешто. Кога ги ставам во соодветниот фајл Downloads, ednostavno gi nema во играта... Ве молам пишете ми ако знаете нешто повеќе.. благодарам
^Toa e бидејки ги немаш сите пакети на симс, па играт ане ти ги подржува некои од фајловите и кај мене е така.
Девојки ја има ли некој од вас инсталирано симс 3 high and loft stuff, јас ја соуштив и ја инсталирав ама не работи, не сека да ми се вклучи играта воопшто, знае ли некој во што може да е проблемот?
http://www.youtube.com/user/TheCurtisParadisShow алал да му е на батево! разгледајте ги клиповите ќе се воодушевите какви куќи прави! Плус можат да се сметнат! Симс 3 рулс!
Знае некој што треба да се прави кога за време на инсталирање ти бара да го ставиш дискот 1 а ти ја инсталираш без цд, заглавив со ова значи.Досадна сум знам ама некој има поима што да правам?
Лелел стварно мнооогу сакам да ја имам 3-ката таака да кога ке идам дома ке си ја купам или симнам од интернет
Ја купив Sims 2 Double Deluxe ,но при инсталација се пуни само до 2% и излага ова: A problem occured when trying to transfer the file 'E:\Support\EA help\Cz\CD_DVD_Issuses.htm' from the media.Do you want to retry to copy the file or canccel the installation? И кога одам retry повторно ми излага истиот проблем Помош? Однапред Фала
има ли некаква опција, откако ќе го оженам синот на тие луѓето што ми се...заедно со жена му да се пресели во друга куќа...ама да не биде во куќата на родителите на жена му ? малку смешно ми звучи прашањево инаку за симс 3
Вчера вечерта мислам дека окапав на Симс до 3 саатот Почнав со едно семејство да играм од многу сиромашни па сакам да станат богати, секако без шифрите за пари, Им најдов на сите работа, живеат поскромно па ќе видам до која сум ќе стигнат
Значи каква среќа имав вчера си ја симнав симс 3 ,зипувана беше околу 3,8г беше и си ја отпакував се лепо фино и барам сеа да ја инсталирам нели и стискам таму на тоа икончето и одма може да се игра нема потреба од заебанции инсталации и остали ствари