Jaс сакам зошто неможам да одам на одмор со Симсојве мои? Имам инсталирано Симс2 и на додатоците Bon Voyage и Apartment Life.И од кога го инсталирав ова Apartment Life,неможам да одам на одмор.Кога ќе одам на телефон или на компијутер,да закажам go on vacation ми пишува како демек не смеете да е оставите куќата сама или незнам си што Се јавува ли кај вас ова,и како можам да го направам да си одам нa vacation Се скравам вака инаку .
Јас ја имам The Sims™ 2 Double Deluxe и незнам како да ја играм! Ве молам помош... Знам дека е глупо прашањево, ама кога ја имам зошто да не ја играм?
Имам ама и со бебиситерка не сака.А и пар маж и жена ги испраќам на одмор и тие неможат,нешо пишува као демек куќата несмеете да е оставате сама.
Девојки, дајте линк да ја симнан симс 3, барав во последниве страници не можев да најдам ништо. Иначе јас ја имам The sims life stories досадна е вркај, нема ништо дозволено е само 2 деца да се има и затоа сакам тројката да ја имам читам се одело на одмор ова она
Еве ти линк http://thepiratebay.se/search/the%20sim ... ull/0/99/0, барај од Games4theworld, сега ми текна, јас од него сите додатоци ги симнав, има и објаснување и кракови, и оргинал се. Нема грешка кај него, следи ги само упатствата.
Ја инсталирам симс и има нешто 1clickdownloader The sims 3 base game . magnet Па сакам да ве прашам дали ќе успее ?Иначе имам daemon tools,uttorent и тоа све шо треба
Аххх, со оваа игра ме пукнаа братучедите. Не ја играм, ама ми досаѓаат од пред неколку години, да им инсталирам ова она, глупости. Не глеам нишо релано, ама ок, вие знаете, играјте си ја, мене ми поминало времето за игрици.
пробувам да ја инсталирам симс 2 предолго време.со 100 цедиња пробавме на лап топ дома ама нејке,пробавме и на компјутерот а тој стар не чита цедиња..а толку многу ми се игра
Да не не се во ред цедињата нешто? Или купи си ново проверено цеде или симни си ја. Трето нема, ако сакаш да ја играш.
па татко го симна симс 2 од интернет па на цд и тоа повеќе пати од различни места и нејќе па нејќе.единствено решеније би било да го поправиме компјутерот
Секоја игра има посебни барања ако сакаш правилно да се инсталира и да се игра. Твојот компјутер можеби не ги исполнува барањата, поради малку меморија/недостиг на некои фајлови и слично. Пробај со истото ЦД да ја инсталираш на друг компјутер, па ќе видиш каде е проблемот. http://www.thesims3.com/game/systemreq
да можеби е до лап топот.имаку ја на компјутерот имав порано инсталирано симс се додека не се расипа и мораше да се избрише све.дефинитивно нема надеж дека ќе играм единствено ако купам нов компјутер
Sims definitivno mi e omilena, najubava igra ... jas si ja simnuvam od zamunda, ima mnogu verzii na sims, laten ight, pet, itn.itn... i ne mi pravi nekakvi problemi taka da... a raboti imam simnato 1000000000... ako sakate kje vi pratam str. za simnuvanje raboti, dnevni, decki i sl.