И мене ми беше најомилена игра, ама ми здосади Мислам кога би ја пуштила пак би се заразила знам, ама од што гадно навлекува не ја пуштам. Не ми се троши време на неа иако убаво е за опуштање, забава и релаксација. И ќе те молам да пишуваш на кирилица зошто така треба според правилата на форумот. И можеш да ставиш линкови од страници за симнување работи, ќе му се најдат некому.
Ах, играва Симс 2 ми се многу поинтересна од Симс 3. На Симс 3 незнам како да контролирам зумот. Се донервирав со 3 и повторно си ја инсталирав 2. Што само им правев на симсовите. Намерно ги убивав, ги карав еден со друг... свашта
Јас ја симнав Симс 2 ја инсталирав и направив фамилија, но сега незнам што понатаму не ми се појавува ни куќа треба ли да симнам некој додатоци или ?
притисни ги во ист момент Ctrl+Shift+C и внеси motherlode Доколку сакаш уште пари, повтори го процесот пак.
Може линк од Симс 3 за симнување? Барав се некои глупости ми отвара. А оваа Симс 2 нервите ми ги извади. Ја имав, ја играв и не знам што ми текна ја избришав, па сега нејќе за жива глава да работи откако повторно ја инсталирав. Не била компатибилна со windows 7. Ма немој! Првиот пат и се можеше, ништо не ја стегаше а сега не може. Сакам симс 3, кој може линк нека ми остави. Фала