Sims 3 Таа убава куќа што си ја направив не ми ја зачувало сега им купив ново место покрај едни водопади на крајот од градот кај карпите. Ме потсети на Велес и пак неможам покриви да ставам
Sims 3 И јас си направиви таму многу ми е убава сега се пресели таму ќерка ми со маж и и внук ми а за покрив не знам што може да е Иначе јас од една страна си симнав објекти многу убави работи има како додтоци во играта,може и фризури и цел човек да си симнеш јас ја имам Шерил Кол иста е само некои работи се за основата, а другите што ги симнав додека не инсталирам додатоци не ги има,ве ви линк http://www.thesimsresource.com/ и треба да се регистрираш бесплатно е
Sims 3 Јас си направив пак иста куќа како предходната што не ми се зачува. Направив одделно гаража и ги поврзав гаражата и куќата со скали како мостови а под мостот направив базент, многу е убава, ќе мавнам принт скрин и ќе ставам овде да видите
Sims 3 Јас се регистрирав, и ги симнав сите коси, облеки што ми беа убави. Ама не знам како да ги инсталирам?
Sims 3 И јас си направиви таму многу ми е убава сега се пресели таму ќерка ми со маж и и внук ми а за покрив не знам што може да е Иначе јас од една страна си симнав објекти многу убави работи има како додтоци во играта,може и фризури и цел човек да си симнеш јас ја имам Шерил Кол иста е само некои работи се за основата, а другите што ги симнав додека не инсталирам додатоци не ги има,ве ви линк http://www.thesimsresource.com/ и треба да се регистрираш бесплатно е [/quote] Јас се регистрирав, и ги симнав сите коси, облеки што ми беа убави. Ама не знам како да ги инсталирам? [/quote] Ангелче кога се симнат се во WinRar Zip архива барем кај мене и ќе идеш десен клик на тоа и extract here и ќе ти се појаве иконка со знакчето на симс ќе кликнеш двапати на неа и ќе чекаш оно само се инсталира идеш ок само и сите така поединечно нема друг начин јас се изнамачив ги инсталирав едно 2 саата ама се исплаќа. А има ли некој линк од симс 3 High End Loft stuff јас ја симнав и неможев да ја инсталирам мислам ввопшто немаше икона за инсталација..некој да ми помогне ако знае како
Sims 3 Знае ли некој каде се наоѓаат сликите,видеата и ка ке симнеш нешто (downloads)??? На симс 2...Неможам да ги најдам...позз
Sims 3 ke ides vo my computer i ke ides prvo vo edniot disk i ima downloads... ako nema tamu idi vo drugiot valjda ke se snajdes inace sims 3 e mn pointeresna od sims 2
Sims 3 Добро како се зачувува изиграното на играва 100 пати едно те исто градам и кога и да ја уклучам нема ништо зачувано А и правам Save па Quit За симс 3 се однесува!!!
Sims 3 И јас го имав овој проблем,бидејки играва мн бавно зачувува а исто така бавно се и вклучува така да кога ке стиснеш Save and Quit почекај до крај да се исклучи играта...се додека не почне да си пее онаа песничка од играта или најдобро остави ја да се исклучи се додека не ти се појави Desktop-от ...така единствено да ја зачуваш ..пробај
Sims 3 И јас се регистрирав и симнав неколку облеки ова она...но не можам да ги исталирам ете како ми се појавува кога им направам Еxtract here не ми се појавува знакчето за симс туку иконка онака бела како да ми кога некој фајл нема одберено со која програма да биде отворен помош?
Sims 3 Ете мојата нестрпливост што ми прави За џабе градев толку пати и се нервирав зошто не ми зачувува, а не дочекував до крај сама да се изгаси Џабе се дерев овде, врева кренав Инаку, еве ми ја куќичката, покрај водопадот, но не е сеуште готова
Sims 3 па иди на тие трите точки од страна и коа ке ја сакаш да исклучиш прво зачувај... а иначе ако почнеш со едно семејство да играш, а потоа напраиш друго.. претходното ти се брише :/
Sims 3 Луѓе а од каде ја симнавте? Гледав на Замунда ама имаше многу фајлови, не знаев кој да го изберам, а и плус сите беа околу 6-7 гига, што е над мојот лимит. Случајно да не има некој фајл со помалку гига?
Sims 3 драги феминки ви благодарам што секој ден ми влевате желба за играње на играва...хихи бидејки сама не ми текнува да си ја пуштам кога ми е досадно,ме мрзи да чекам да се укл.мн е бавна.... како и да е...ИДАМ ДА СИ ИГРАМ СИМС Btw си симнав нов мебел,и нови прачиња гардерова сега ми е бомбона милина за играње