кодот треба да го внесете ако сте ја купиле видете на ЦД-то или пак од Интернет ако сте ја симнале видете на сајтот јас ја имам за симс 1 шифрата ама мислам дека нема да ви заврши работа
^Не сака... лелеее ќе полудам. Сите можни шифри ги пробав,и со таа што инсталираф,и со тие од кракот. И со оваа од yeah Ако некој знае,нека помага.
Деинсталирај ја, избриши го фолдерот Симс 3 од Program Files, па инсталирај ја пак. Кога ќе заврши инсталацијата, симни нов апдејтиран крак од интернет (основната верзија мислам дека беше 1.06), копирај го и замени го со веќе постоечкиот во Program Files. Кога ќе сакаш да ја уклучиш немој да одиш преку Launcher, туку направи shortcut на TS3 од Program Files на десктоп.
Zamunda бе чупе. Најарно ти е од таму. Само Sims е многу голема, и види дали ќе ти ја бери в компјутер. Јас ја имам Sims 2 Deluxe.
Ќе ја собере и порано сум ја имала, ама при преинсталација ми се избриша.Но не сум зела да ја инсталирам имам доста за учење до понеделник,така да од понеделник ќе седнам некој ден да ја инсталирам.
Кога ке симнам нешто за Sims 3 го наоѓам во Sims 3 Game Launcher и од таму го ставам во играта ама потоа во играта како да го најдам предметот симнав еден предмет се пребарав го нема
Во Sims 3 launcher>downloads и тукка треба да ти биде, ако не ти е тука нема ни во играта да ти биде. А иначе предметот кје биде обележан со знакче така кје го бараш. Ама може некој да несака предмет, така да пробај некој други предмети.
Ctrl + Shift + C заедно. Ќе ти се појави на горниот дел од екранот бело прозорче, таму ја пишуваш шифрата и кликаш Enter. Кога ќе завршиш со тоа Exit и прозорчето ќе го снема.