Девојки сакам да ја симнам играва но дали линковиве овде се сигурни,не би сакала да симнам и вируси пошо неам антивирус моментално??
Feminium најдобро би било да си инсталираш антивирус па потоа да ја симнеш играта. Инаку гоооооолем фан сум на Sims. Јас ги играв Late Night, Ambitions и World Adventures, ама сега ми е реинсталиран компјутерот па немам ништо, уствари ја имам само Sims 3. Можам да кажам дека од претходниве три, мене лично World Adventures ми беше најинтересна, ама сега сакам да симнам некој додаток што не сум го играла. Прочитав дека Showtime е интересна, а јас се двоумев помеѓу Pets и Seasons, па помагајтее И уште нешто Дали мора да ја имам оригинал Sims 3 за да симнам некои работи од овде http://www.thesims3.com/ ??
Може да ми дадете линк кој работи за симс 3 да ја симнам преку Замунда? И да ве прашам доколку некоја од вас ја има Симс Pets , дали мора да имаш претходно некој друг дел инсталирано за ова да се игра? Доколку не, би ве замолила да ми дадете линк и од Симс Pets исто така.
^прво мора да ја инсталираш симс 3, па после симс 3 петс. зошто ако директно петс ја инсталираш нема да успееш. инаку неколку страни поназад го имал линкот од зумунда.
Ја симнав симс 3 и ми вика ми фалело оваhttp://www.mediafire.com/?f4a36yqqm8x1h64 , го симнав и ова и пак не ми отвара Во што е проблемот?
Ја спуштив играта и сега незнам што треба да направам... Некое делче фали изгледа или нешто не правам како што треба. Да не знае некој што треба да направам? -Сега видов дека уствари сум ја снимила Sims 3 - Seasons, и сеа ке треба да ја снимам одново целата игра? Или само нешто да приснимам?
Ако ја немаш Sims 3, не можеш да ја играш Sims 3 Seasons, бидејќи Sims 3 му доаѓа нешто како основа, а Seasons е вид на надоградба на основата. Значи имаш нова облека, мебел и сл.
aj nekoj neka mi dade link da ja slegnam sims 2 bidejki nemozam da ja slegnam sims 3 kompjuterot mi e za nikade ili sims 1 bilo koja ja imav 3kata i komjuterot mi se uproopasti
Lilly8 деинсталирај ја сизонс и инсталирај ја прво Симс 3 основата, па после сите други експанзии што ги имаш или само сизонс што си ја инсталирала. Во секој симнат дел имаш во read me фајлот инструкции и шифри што треба да направиш.
^Jaс се денес утре, денес утре никако да седнам да го редам компјутерот и да ја инсталирам....а цел распуст помина.
ја спуштив од тука http://zamunda.net/details.php?id=319388&hit=1 знај некој да ми објасни како да ја инсталирам?
Направив се како што треба ама пак неќе да ми се пушти ,ми вика дека немам цд внесено ,а имам дејмон тул така ги играм другите експанзии од симс 3 Сега уствари неќе да ми пушти ниту една експанзија од симс 3
ЈАС ЈА ИМАМ ИГРАТА СИМС 2 НА УСБ И НЕ МОЖАМ ДА ЈА ИНСТАЛИРАМ НА МОЈОТ КОМПЈУТЕР БИДЕЈЌИ МИ БАРА ВТОРО ЦЕ ДЕ. ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ МИ ШТО ДА ПРАВАМ?
многу се нервирам! ја инсталирав симс 3 и нели пред да почне да се инсталира ми бараше регистрациски код со помош на кејгенот го напишав и го прифати и почна да се инсталира веке коа заврси коа сакав да ја вклучцам играта ми бара код нормално го напишав истоиот не го прифана се обидов втор трет итн ништо не прифака ова ми е втор пат да иснталирам затоа што првиот пат се случи истото и сега вториот пат пак ХЕЛП!