Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sims (Симс)

Дискусија во 'Слободно време' започната од inn, 5 мај 2010.

1. Pixyy

Pixyy Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    28
    луѓе незнам што да правам значи ја симнав симс 3 seasons од "zamunda.net" и ми се појави сетуп за инсталирање но кога ќе уклучам за да се инсталира ми го дава ОВА:
    "the product requires an installed copy of the sims 3.Please install The sims 3 before installed this product."
    е сега шо е ова воопшто не разбирам ве молам да ми ги кажите чекорите за инсталирањето незнам шо да правам... да не правам некоја грешка случајно затоа ве молам да ми помогнете ..:/

2. Pixyy

Pixyy Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    28
    леле ве молам за побрз одговор...:(
    или па некој да ми каже за сигурно од каде можам да ја симнам без вируси да биди
    ве молам кажете ми ги сите чекории
    значи јас направив extract here
    и потоа ми се појави сетуп и веќе кажав што ми викааааа....значи како со разбрав некаква копија на симс 3 значи не разбирам каква копија треба на симс 3 и ве молам побрзо да ми одговорите
    затоа што и сега почна да ми биди криво што сум пробувала да ја симнам бидејќки ми се чини дека цел интернет ми појдее... аман се нервирам :@
    побрзооо помогнетеее ... :(
    ама сепак ви благодарам.. :D

3. Pixyy

Pixyy Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    28
    хехе леле извинете за коментариве а особено дека сега трет че напишам со ред :$
    епа вака луѓее симс 3 сеасонс ми успеа значи требало да ја имам симс 3 немојте да мислите дека симс 3 ми успеа незнам колку време имамм цедина од симс 3 и никој не знаеше како да ми ја инсталира :(
    ама сепак и покрај тоа што не ми успеа хахаахха ми успеа симс 3 сеасонс НОО сепак мора да има некој проблем а тоа е дека мора да се игра со цеде е сега ако знае некој да ми каже дали може некако без цеде да се игра или пак да ми кажете што треба да се стави во цедето за да можам да ја играм симс 3 сеасонс (јас секако дека купив цедина)но сега на вас е редот да ми кажете што тоа треба да има во цедината дали инсталација или незнам ти шоо.... :worried:

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Јас сега ќе се обидам да ја инсталирам, ама ако заглавам ќе биде интересно. :lol:

5. offspring1

offspring1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    180
    Оваа куќичка последно си ја направив :)

На FotoLina3 и viktorija.manevaa им се допаѓа ова.
  6. DuffyDuck

DuffyDuck Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    http://www.kat.ph/pc-games
    tuka si simnuvam sims i expansion pack i stuff pack.. zavisnik stanav na igrava :D ja obozavam

i gledam deka ima problemi pri instaliranje :) ima dobro objasneto na youtube kako da se instalira igrata. Jas se posluziv od youtube i se e ok so igrata :D

7. trendafilka2

trendafilka2 Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2012
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    20
    и јас сум лубител на симс 3 ја имам од кога излезе...па сите додатоци ги имам освен некои и многу убави работи спални кујни......за куки сум експер за правејне ама имам еден проблем еве сега ја инсталирам од ново првиот пат ја инсталирав се беше ок ја играв и утреденто ја вкл..симс 3 и клукнувам плау....се почекува почекува и не сака да се игра ништо не ми вели ова она ништо како да се уклучи ми ври кругчето на стрелката и потоа неке....еве сега ја унинсталл направих и сега од ново ја инсталирам па ке видеме Инаку многу е поблематична во врска со инстал.

8. trendafilka2

Се зачлени на:
    14 декември 2012
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    20
    јас ги симнувам од zamunda.net а има страница да симнуваш работи за симс има да се логираш да си напраавеш акоунт. еве ви страница па уживајте во декорациите http://www.thesimsresource.com/
    :D ги инсталирам додатоците кога се инсталира секој пробувам дали се игра се игра го инсталирам late night па до другите ке видеме ке пишам :D :*

9. trendafilka2

Се зачлени на:
    14 декември 2012
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    20
    ај ве молам за хелп еве видејте на сликата вака ми прави кога ке ги инсталирам додатоците и последната кога ја инсталирам симс 3 сезони и кога кликнам play вака ми се појавува и не сака да се уклучи.....ги симнав додатоците од замунда ама не ми се од сега кој како излегуваше го симнував.. инаку се играаше пред да го форматирам компјутерот се играше и со сезоните ама сега зошто не сака незнам и треба да им направам uninstall и потоа од поново да ги инсталирам без сезоните и така се игра ај за хелп доколку има се има случено истото многу се нервирам ДА НЕ ТРЕБА ДА ИНСТАЛИРАМ НЕКОЈ ПРОГРАМ ИЛИ ДРИВЕР УФФФ
    :drunk: :drunk: :drunk: :|

Прикачени фајлови:

• IMAG1001.jpg
      IMAG1001.jpg
      Големина на фајлот:
      286,9 KB
      Прегледи:
      84
  10. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Многу интересна игра јас ја симнав од овој торент http://thepiratebay.se/torrent/5199941/The_Sims_3_[FULL]___Games4theworld__ и успешно ја играм :)

Инаку,еве ја мојата куќа :D

Ги ставив на fotografija.mk бидејки беа повеќе слики :) Имам уште 1 спрат ама не е направен кога ке го средам ке ставам слики :D

На FotoLina3 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Pixyy

Pixyy Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    28
    уфф се нервирам некои ставаат слики од куќите што си ги направиле а други пак се мачат како да ја инсталираат играта тука чист пример сум јас..ама појче не се обидувам затоа што секако пробав и пак не успеаа :@(не се замарам појче па шо сака нека биди ) :P

12. trendafilka2

Се зачлени на:
    14 декември 2012
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    20
    вака pixyy не се нервирај играта е многу интересна ти препорачувам да ја симнеш од zamunda.net треба да се имаш логирано за да симнуваш сигри ако немаш направи се акаунт . ке ја симнеш симс 3 razor од замунда ако не ти дава да се логираш симни ја од овде http://kat.ph/ ne ти треба акоунт овде само симнуваш и кога ке ја симнеш симни си и power iso тоа е програм за да отпакуваш фолдери ке ја изрежеш во некоја папка и потоа ке одиш во папката инсталацијата и ке се инсталира од како ке се инсталира ке го симнеш кракот на симс 3 ке напишеш download crak for sims 3 на google или од торентот и ке го копираш каде што е инсталирана симс 3 во game - bin-и пасте.
    ке ја отвориш и треба да се инсталира или ако не можеш на youtube напиши how to install sims 3 и има мноу видеа како
    потоа симни си ги додатоците и многу е поинтересна со нив нови функции ти дава и нови работи јас плус си симнувам работи од оваа страница http://www.thesimsresource.com/ јас ги имам скоро сите додатоци само некои не ги имам ЈАС ГО ИМАМ ПРОБЛЕМОТ КОГА ЈА ИНСТАЛИРАМ СИМС 3 SEASONS И СЕ КОПИРАМ КРАК КАКО ШТО ТРЕБА НЕСАКА ДА СЕ УКЛУЧИ СЕ ОТВАРА ПОЧЕКУВАШ МАЛЦЕ И НЕМА НИШТО СЕГА БЕЗ ТОЈ ДОДАТОК ЈА ИГРАМ НО ПАК Е ИНТЕРЕСНА СИ НАПРАВИВ УБАВА КУЌА УТРЕ КЕ ПРИКАЧАМ СЛИКИ ДА ВИДЕТЕ :inlove: :inlove: :inlove: и не се нервирај има све дадено на интернет

13. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    Јас од секогаш сум ја сакала сим сега ако ја надам на ЦД ке си ја исталирам и ке ви се придрузам :D од нет немозев никако да ја симнам

14. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    Ако сакате да ја симнете симс 3
    1. Симнувате uttorent
    2. Го инсталирате еве ви линк http://en.kioskea.net/download/download-74-utorrent
    3. Ја симнувате играта од zamunda.net еве линк од симс 3 http://zamunda.net/details.php?id=272380&hit=1
    4. Стиснувате каде што пишува TSims_3.7z.torrent над најгорната слика
    5. Откако ќе ви се симне играта стиснувате на неја и ке ви се отвори uttorrent
    6. Ќе ја прифатите играда дека сакате да ја симнувате
    7. Играта се симнува за сат ипол ако е побрз интернетот може да се симнува и побрзо, а ако е побавен ќе се симнува побавно
    8. Откако ќе се симне играта одите на десен клик на неа и стиснувате Entractx to играта се ентракстира
    9. Откако ќе се ентракстира дирекно почнувате да ја играте играта :D
    Ако нешто не ви успева прашајте во Лична порака :D

15. trendafilka2

Се зачлени на:
    14 декември 2012
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    20
    еве ја мојава куќа сега ке прикачам уште неколку слики4ки :) многу интересна игра :hai: :hai: :) :$

Прикачени фајлови:

• Screenshot.jpg
      Screenshot.jpg
      Големина на фајлот:
      706 KB
      Прегледи:
      163
    • Screenshot-3.jpg
      Screenshot-3.jpg
      Големина на фајлот:
      713,1 KB
      Прегледи:
      163
    • Screenshot-5.jpg
      Screenshot-5.jpg
      Големина на фајлот:
      621,5 KB
      Прегледи:
      163
    • Screenshot-9.jpg
      Screenshot-9.jpg
      Големина на фајлот:
      558,6 KB
      Прегледи:
      163
    • Screenshot-11.jpg
      Screenshot-11.jpg
      Големина на фајлот:
      553,3 KB
      Прегледи:
      163
  16. trendafilka2

Се зачлени на:
    14 декември 2012
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    20
    :$ 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Прикачени фајлови:

• Screenshot-4.jpg
      Screenshot-4.jpg
      Големина на фајлот:
      587,3 KB
      Прегледи:
      161
    • Screenshot-6.jpg
      Screenshot-6.jpg
      Големина на фајлот:
      522,8 KB
      Прегледи:
      161
    • Screenshot-8.jpg
      Screenshot-8.jpg
      Големина на фајлот:
      534,5 KB
      Прегледи:
      161
    • Screenshot-8.jpg
      Screenshot-8.jpg
      Големина на фајлот:
      534,5 KB
      Прегледи:
      161
    • Screenshot-10.jpg
      Screenshot-10.jpg
      Големина на фајлот:
      478,6 KB
      Прегледи:
      161
  17. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    2.109
    Девојки ја симнав симс од замунда со се крак све. Е сега зашо коа ќе уклучам ми бара диск? И каде го инсталиравте во Bin кракот?

Еве што ми дава

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    elisabeta, сега почнувам со инсталација...ако заглавам ќе ти здосадам додека не ја инсталирам :lol:
    а пак после на trendafilka2 за додатоците :rofl:

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Симнувам на овој линк, http://thepiratebay.se/torrent/5199941/The_Sims_3_ Primadonna што го постирала зошто на зуманда ми бара ник а не ми дава да направам.

Тотално сум заборавила, на кое треба да кликнам на download или на get this torrent

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      23,4 KB
      Прегледи:
      142
  20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Eве што се случува, ми пронаоѓа вирус и не ми дава да ги симнам.

Прикачени фајлови:

• Untitled1.png
      Untitled1.png
      Големина на фајлот:
      141,7 KB
      Прегледи:
      149