ти благодарам trendafilka2 ама сепак јас незнам колку се само гледав на интернет..ми бараше цд и баш гледав со тоа power iso и пак не ми успеа но мислам сепак дека вреди пак да се проба за ваква игра каква што е симс...
Видете што ми се појави, да поставам диск1, ете каде што се наоѓа ја обележив папката,но пак не сака. Да не треба преку тоа Деманд тоолс, ли како се викаше?
Исталирав, се што требаше, и кога ќе стиснам PLAY после неколку секунди ми се покажува кодот што го внесов на почетокот. И кога ќе стиснам ок, се губи и за 5секунди пак се појавува. PLS....што да правам понатаму
^до кракот било, а не ни помислив. Е сега ќе се исклучам од фемина и ќе си ги правам луѓето, а до тогаш ќе замолам некој да ми пише како се симнуваат додатоци. Таман пред да почнам да ја правам куќата
Од страницава почнав да симнувам http://www.thesimsresource.com/ и сите фајлови одат во downloads папката, што треба понатаму да правам
Користи си cheat Притисни ги Ctrl+Shift+C, па внеси motherlode. Ова е шифра за 50000 парички Колку пати сакаш по ред можеш да го искористиш ова : ) Snow-Queen, мислам дека линков ќе ти помогне
^па можеби и ќе помогне, ама дефинитивно не би ризикувала нешто да згрешам. Најубаво на некој ако не му е тешко да ми ја пише постапката. Еве ги во симнати фајлови си стојат работите и сега?
Нема никаков ризик и нешто да згрешиш, ништо страшно. Плус тоа од грешките се учи, нели? Инаку вака, како што гледам од сликава тие зипуваните папки ти се симнатите додатоци нели? Е сега тие треба да ги отпакуваш во соодветните папки, како што и е објаснето во линкот. Ако не постави уште една слика ама од главната папка Sims, што се содржи, па најверодостојно да ти објаснам
Значи во папкана GameDatа, отпакувај ги симнатите додатоци. Доколку во самата папка има други под-фолдери со називи Skins, Walls или нешто слично, соодветно постави ги додатоците таму.
Нешто успеав со едно парче облека....е сега да видам денес/утре кога ќе су слободна дали ќе биде се како што треба.
луѓе мене ми успеа симс 3 од замунда.нет ја симнав прво треба да имате битторент или у-торент(јас имам у торент) откако се симна на десен клик ехтракт филес и после ми се појави симс 3 лаунчер и кога го отворив тоа не ми требаше ни инсталација ни крак..(значи чудна работа без проблем да ми успее о.О ) ии играта за среќа се отвори...конечно сега си ја играм но треба да ја проучам малце хехехе
луѓе мене ми успеа симс 3 од замунда.нет ја симнав прво треба да имате битторент или у-торент(јас имам у торент) откако се симна на десен клик ехтракт филес и после ми се појави симс 3 лаунчер и кога го отворив тоа не ми требаше ни инсталација ни крак..(значи чудна работа без проблем да ми успее о.О ) ии играта за среќа се отвори...конечно сега си ја играм но треба да ја проучам малце хехехе