И јас еве сега кога имам место во лаптопот пак се заразив со Симс 2 Поубави ми се,многу работи има,а и сите делови ги инсталирав А и не му се тешки на лаптопот Сега пак ќе симнувам работи за нив П.С. Најубавата страница за download без регистрирање,се си симнав! http://parsimonious.org/furniture2/page ... loons.html
Пак јас може малце сум досадна ама ќе ве замолам за хелп кој знае да ми објасни значи си ја инсталирав симс 3 основната верзија се си е супер си ги инсталирав и додатоците според упатствата на интернет во електроник артс па таму во симс ланчерот се апдејтуваа е сега кога ќе ја пуштам играта ми ги нема додатоците не ми е јасно кај можат да бидат кога се си е супер и инсталацијата и додатоците за Симс 3 ќе ве замолам за помош очајна сум цел ден го изгубив за игричкава мн ја сакам.
Екстензија на Симс 2, таа со домашните миленичиња што е, од каде ја симнувате? Ја имам симс 2 значи, сега сакам да ја инсталирам екстензијата нејзина со кучињата, колите и тн.
Za site feminki sto baraa cheats : ctrl+shift+C I vnesete Testingcheatsenabled on. Potoa odete kaj sanduceto I drzete shift I kliknete na nego. Ke izlezat poveke opcii. Najceto koristam make needs static pa ne se zamaram dali se gladni ili naspani I slicno. Avtomatski se pravat I site simsovi od eemejstvoto se srekni. Pa na toj nacin pobrzo se krevaat skillojte. Ili odete kaj bladder ili hunger ili na koe bilo I samo kliknete na linijata I vlecete na desno. Isto taka odete kaj prijatelite vo listata I samo povlecete na istiot nacin i ke stanite najdobri prijateli. Obleka mebel nakit sminka cevli nokti zgradi i se drugo so ima na igrata go simnuvam na thesimsrecourse.com samo da se zaclenite besplatno e. I odete na free kade sto ne e potrebno subscription. Ke go simnete ke izleze na lrvoto agolce od ekranot I kliknete na nego I samo ok. Good luck . Izvinete na latinica sto e napisano ali od mob sum prikl... Pozz
Леллее .. Симсс Многу си ја сакам таа игра.. Ама мн ми коче ком од неа А мн ја сакамм особено 4 ката ама никогаш не сам ја имала во мојот ком само онака сам ја играла
Дечки да ви се пофалам ја симнувам Симс 3 Универзити Лајф па ќе видиме како ќе биде ,а иначе има искочена и експанзија Island Paradise ама нејзе незнам кога ќе можеме да ја симнеме
Пред 2 недели излезе Sims 3 Island Paradise ,ми изгледа многу интересна..Уште само да ја стават на нет и да си ја симнам
Ајде да ве замолам за помош. Почнав да ја инсталирам симс 3 и се ок, ама додека се инсталира ми бара да внесам CD, нешто Disk 1 .. што да направам тука?
го инсталирав тојчето и тоа од CD, и кракував правилно и се.. ама кога сум во делот на правење луѓе ми кочи и не се мрда.. да не знаете нешо што треба да направам?.. лаптопот ми е 7ца и има многу место во него до тоа не е сигурно.
Новата куќа Сама ја правев,не ми е симната од Интернет И да,не ја сликав од внатре бидејки ми е среден само првиот кат
симс 3 може да се симне без пред тоа да имате некоја на друга симс на компјутер? и ај ве молам ако има некој симнато нека даде линк само за обичната симс 3 и како се симнува тоа...пошо не ме бива мнмн :Ѕ хаха
ај некоја во ЛП нека ми пише Username и пасворд од замунда..за да си ја спуштам игратаа затоа што пробував да си направам Username ама неможаммм