Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sims (Симс)

Дискусија во 'Слободно време' започната од inn, 5 мај 2010.

1. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.411
    Допаѓања:
    8.467

Да да немора да ги имаш претходните делови за да ја скимнеш мада искрено повеке ми се допага симс2, ја извадив 3ката и ја избришав :) На torrentz.eu пиши симс3 и ке ти излезе, а можеш и преку замунда ако имаш јузер

2. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    А колку пари е да се купи? :)
    Било кој дел...

3. Petunia-Queen

Petunia-Queen Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    315
    ^мислам 300-500 ден. Не ме држи за збор, незнам точно колку, а може и повеќе. :)

4. Primrose.x

Primrose.x Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    91
    Не знам кој ме натера да направам update на играта, ја имам Симс 3, и сега не ми се пушта :( Некој со сличен проблем да ми помогне? Постои начин тоа да се поправи некако без да морам да ја бришам и инсталирам пак?

5. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    ^ Тргни го кракот од играта (ако имаш инсталирано други делови од играта, ова е многу битно бидејќи ако ја кракирате првин играта а потоа инсталирате друг дел од играта пр. петс, кракот од петс ќе ја идентификува вашата игра дека е пиратска па цело време ќе ви бара апдејт на лаунчерот.), или преинсталирај ја, а фолдерот од ЕА гејмс тргни го на десктоп, така тоа што си играла нема да ти се избрише, кога ќе ја инсталираш играта пак само врати го фолдерот на место.
    Се надевам ме разбра, ако не, пиши ми во лп за поубаво да ти објаснам.

На Primrose.x му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Primrose.x

Primrose.x Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    91
    Благодарам, ја преинсталирав и го вратив пак фолдерот, сега се е во ред :)

На Sanjichka007 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Smaragdna

Smaragdna Активен член

Се зачлени на:
    4 јули 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    20
    Сто пати пробав да ја симнам,и цд купив ама и тоа не го биваше..А многу сакам да ја играм играва..Некој проверен линк ... :( ?

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^на ЦДто што ти вели што е проблем?

9. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Најголемите проблеми со Симс 3ката се или не ви е доволно јака графичката или процесорот.
    Затоа и на многумина не им се инсталира, видите си ги конфигурациите, ги има и на википедија.
    Имаше на една страна која ти проверува дали ти одоговара играта или не ама сум ја заборавила.
    Мене ужасно ми сецкаше тројката и ја баталив, па ги инсталирав 2ката со сите продолженија.
    На Дивајнче господ здравје да и даде со таа страната за симнување на работи, по цели денови ме занимава башка и какви работи има, фантазија.
    Омилена ми е апартмент лајф, ептен ми е интересна си идеш кај комшиите си јадеш, пишеш, кo и твоја куќа.
    2ката ја има на пиратотот со сите продолженија.
    Еве еден торент, со сите заедно а можете и една по една да ги симувате ги има сите посебно.
    http://thepiratebay.sx/torrent/7186461/ ... tuff_Packs

10. Smaragdna

Smaragdna Активен член

Се зачлени на:
    4 јули 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    20
    Лани кога го купив ко инсталирав и играв,арно ама кога ке се исклучеше лаптопот играта сама си се бришеше и мораше секој пат од поново да ја инсталираш.Прееска пробав да ја инсталирам пак и ја инсталирав арно ама кракот не сакаше да се префрли во бин ми бараше да го изрежам ,а пакна цедето немаше место и ми пукна филммот ја избришав ,џабе се изнамачив :lol:

11. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.554
    Допаѓања:
    5.904
    мојата омилена игра :inlove:
    само што никако не можам да ја симнам целосно :|

12. Saisnalla

Saisnalla Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    134
    што треба да направам? :( :?:

Прикачени фајлови:

• asdfghjkl44.jpg
      asdfghjkl44.jpg
      Големина на фајлот:
      90,5 KB
      Прегледи:
      156
  13. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    каде може да ја симнам симс 3 и сите нејзини ехп. ?? ако некој има линк споделете :)

14. Blue.Ribbon

Blue.Ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2013
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    78
    Да ја инсталираш (ако не си се снашла досега ) :)

15. Dimkovska123

Dimkovska123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    62
    Како се праи patch?

16. simona.7

simona.7 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2013
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    11
    Може ли некој да ми објасни како се игра играта што треба да правиш, бидејќи јас не сум ја играла до сега, а сега си ја симнав Симс 3 од замунда само сега треба да ја ставам на CD за да можам да ја играм :lol:

17. Blue.Ribbon

Се зачлени на:
    11 јули 2013
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    78
    Епа одбираш семејство со кое сакаш да играш или пак си креираш по твој избор и треба да управуваш со нив тоа ти е исто како во реалниот живот имаат потреба од храна, хигиена, спиење, забавување..
    Им бараш работа за да можат да си обезбедат средства за живот, па учиш вештини како пишување, сликање и др. од кои некои ке ти користат во работата. Па треба да влезиш во брак, да основаш семејство и се со ред... Не спомнав помалите одат во училиште и имаш повеќе фази во животот: новороденче, па малце поголемо бебе, па дете, па тинејџер, па возрасен човек , стар човек и на крај умира.. Интересно игриче за бркање досада :D

На simona.7 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Saisnalla

Saisnalla Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    134
    инсталирана ми е играта, но неможам да најдам во што е проблемот. не ми дозволува да ја играм , секогаш ми се појавува истото прозорче

19. flowerdust

flowerdust Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    19
    Леле кога бев помала цело време ја играв. А сега колку нови верзии излегоа...

20. Blue.Ribbon

Се зачлени на:
    11 јули 2013
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    78
    јас ја префрлив од цд во компјутерот прочепкав нешто и мислев сум ја инсталирала ама то било подолг процес.. и му реков на брат ми да ја ми ја инсталира и ова маклу му помогна http://www.youtube.com/watch?v=qcAwL9u6-Eg
    сега незнам што е проблемот кај тебе.. ако не пробај одново стави ја во компјутер ако ти е на цд ..