значи играта е симната и инсталирана ама нели сега треба да се стави кракот од таму кај што треба да го земам го нема може од негде да симнам крак или ?? ме разбравте ваљда...иначе од замунда е симната симс 3 основната
Sims ми е дефинитивно омилена игра. Инаку повеќе ја сакам 3, одколку 2 бидејќи ми е пореална, а факт е дека на 2 има поубав мебел.
Ја симнувам сега играта и откако ќе се симне ве молам кажете ми дали треба да почекам или нешто ? (не знам,не сум упатена во тие работи ) Ви благодарам однапред
и мене истото ми се појавува, го изгледав видеото го направив сето тоа но пак се појавува кога ја уклучувам играта.. ако знае некој нека пише
Мора да има во папката за инсталација една папка кај што пишува крак,тој крак се копира во фолдерот каде што си ја инсталирала играта,во TSbin,a и во основната јас ја копирав за посигурно,во The sims (1,2,3) и кога ќе те праша replase? притисни yes Потоа треба да е во ред.
Ми фали играва, а баш некое време ја мислам....ама на лап топов кај мм ако ја инсталирам ќе кочи многу.
Имам јас едно прашање. Зошто кога уклучувам Симс 3 и после еве пример да речиме саат време играње ми се укочкува играва? А имам едно друго прашање,ги имам како помала купено CD-иња со The Sims Pet Stories и The Sims Castaway,овие можам да ги играм посебно.Е сега ме интересира дотатоци ли се или што е?
Излезен е само трејлерот и гејмплејот, а не играта. Симс4 ќе излезе во 2014 не видовте на крајот од трејлерот? Треба уште усовршување.
Како што знам тие се посебно на компјутерот. На пример The Sims 3 University life, The Sims 3 Pets, The Sims 3 Island Paradise што сум гледала се со други позадини и по други од обичниот Симс 3.
А како можам да ја уклучам Симс 3кава ептен сум загубена,не ми замерувајте. Ми вика демек движете се со стрелките лево-десно....ама ништо... :\ Ај хелп малце,некоја љубезна да ми пообјасни.
Со стрелките од тастатурата се движиш лево, десно, горе, доле а имаш и со глувчето да кликаш да ја смениш преспективата на гледање од еден агол на друг доле лево...малку пракса и ќе научиш. Инаку.. девојки ме интересира некоја од вас да не знае како да ја надоградувам симс? гледам на интернет има различна облека, предмети се и сешто ама не знам како да ги симнам. Некоја искусна ???
Јас вчера си ја симнав од нет со сите expansion packs и цела вечер играв и еве ме... идам да си легнам.. Зараза невидена.
Јас вчера си ја симнав од нет со сите expansion packs и цела вечер играв и еве ме... идам да си легнам.. Зараза невидена.