Sims 3 Помалку од 5 гб нема да ја најдеш, затоа што горе-доле толку е на сите линкови (толкава е играта).. Најсигурно ти е од замунда да си ја симнеш, не појавува никакви проблеми во текот на играта Eве од овој линк можеш да ја симнеш.. http://zamunda.net/details.php?id=173639&hit=1
Sims 3 Браво,Офи во цела моја Симс историја немам направено олку убава куќичка,џабе и се фалам на сестра ми,дефинитивно треба да си ги испробаш твоите архитектски способности. И сега едно прашање како успеа таква да ја направиш,по некој проспект,план или ? И морам да прашам до каде си со градбата,ќе ја фарбаш,под ,ѕидови,ова,она,мебел стави? Морам да си признаам долго време и се токмам да ја играм и сега со темава ми се разгори желбата да ја играм,ако не одам никаде и седнувам ! Морав да редактирам на овој линк,треба да се спушта преку Zip file или Sims3 pack и обавезно е да си регистриран?
Sims 3 Леле бе... Блазе вас што можете да си играте Симс. Јас морам да се задоволам со оваа од телефонот ама не е интересна како таа тука...
Sims 3 Кимче,јас на овој мобилен ја имам Симс2 и на претходниот ја имав,само што на тој јас сама ја префрлав, а на овој сегашниов си ја имаше од самиот телефон,ама ако правиме споредба далеку пореална е кога ја играш на компјутер,јас ја играм за да си ја угаснам некогаш желбата за играње кога немам време да ја играм на компјутер.
Sims 3 ^ Знам Лукс, не може ни да се спореди, еве и јас ја имам Симс 2 на моб.и Симс 3 си ја спуштив ама сакам на компјутер да си ги играм веќе на сите ви сум љубоморна
Sims 3 Готова е, целата ја средив тип-топ , и гаража направив за колата А не ја правев по проспект, туку имам видено една куќа кај комшика на позадина и онака што ми остана во памет ја направив оваа Ќе ја сликам и внатре, ќе поставам слики Мило ми е што ви се допаѓа И куќите изгледаат далеку по луксузно и убаво ако не им ставите покрив!
Sims 3 ^Епа,искрено да ти кажам,не љубоморам јас,ама и јас би љубоморела да ја немав оваа игра. Треба изгледа да имаш поголема конфигурација,рам меморија,штета вистина да не можеш да ја играш,барем е сега за мене, ако не се изнаиграм вакви игри сега,кога ќе имам време друг пат да ги играм Обавезно да поставиш Офи слики,чекаме,само да не знаеш ти случајно на овој линк http://www.thesimsresource.com/ ,треба да се спушта преку Zip file или Sims3 pack и обавезно е да си регистриран?
Sims 3 Лукс и јас немам којзнае колку јака конфигурација, ама ми ја уклучува играта. Сега, малку побавно оди ама битно ја отвара. Ти ја имаш симнато?
Sims 3 Уште пред година ја инсталирав,на стариот комп ми беше многу спора и не можев да ја играм,ама сега такаречено лета и со уживање си ја играм,набрзо ќе ги земам додатоците,и сега сакам да симнам најмногу некој бебешки мебел,гледам има тоа што барам,ќе ве прашував дали бебињана можат да се остават поинаку освен в креветче и на земја.
Sims 3 Незнам јас, уште гинемам пуштено да живеат само изградена е и треба уште некои работи да корегирам. А како си симнувате мебел? И колку интернет се троши од тоа, имам само 10 ГБ на располагање јас
Sims 3 Јас прво ги симнував како Зип Фајл, ама не ми се пуштаа не знам зошто и не можев да ги најдам во играта, па после како Симс3 Пак, и функционираше, само ќе мора да стискаш Ок, Ок на секое. Преку Sims3 pack значи. И мора да си регистриран, ако не сакаш да се регистрираш пиши ми ќе ти го пратам мојот ник и пас по лп, или на фб.
Sims 3 Фала ти Ангелче мило што се потруди ќе видам што ќе направам,ќе известам,ќе се регистрирам,гледам овде пишува фор фри(значи е бесплатно),а може додатоци од овде да се симнуават не разгледав тоа ?
Sims 3 еве сега јас сакам да се регистрирам за да си симнам некој мебел ама ми бара сериал код кој јас го немам чепкав на гоогле најдов еден ама не го прифаќа.Може помош ?
Sims 3 ја си ја симнав од thepiratebay.org и имам DEAMON TOOLS LITE и не немора да ја снимам на цеде после коа ке ја симнеш ја инсталираш и праиш само crack и после играј колку сакаш
Sims 3 Се изнаиграв....Имав брачен пар во голема кука но им направив детенце,ме нервираше мажот па земав го испудив,а женската со детето си ја преселив о помала кукичка си ја изградив си ја стокмив онака по кев,мало а слатко. скромничко но слатко ете видете можеби ке ви се допадне,а малечка кукучка е но по потреба си доградувам простории хихих
Sims 3 http://www.thesimsresource.com/resource ... ads-sims3/ Може од овде да се симне играта,не додатоците