Sims (Симс)

Discussion in 'Слободно време' started by inn, May 5, 2010.

1. Tenkai

Tenkai Популарен член

Sims 3

A имаш линк да ми дадеш? :) Ако не ќе ја симнам на крајот од месецот. :)

2. Shila89

Shila89 Истакнат член

Sims 3

Помалку од 5 гб нема да ја најдеш, затоа што горе-доле толку е на сите линкови (толкава е играта).. Најсигурно ти е од замунда да си ја симнеш, не појавува никакви проблеми во текот на играта :hai:

Eве од овој линк можеш да ја симнеш.. ;)
    http://zamunda.net/details.php?id=173639&hit=1

3. Lux

Lux Форумски идол

Sims 3

Браво,Офи во цела моја Симс историја немам направено олку убава куќичка,џабе и се фалам на сестра ми,дефинитивно треба да си ги испробаш твоите архитектски способности.
    И сега едно прашање како успеа таква да ја направиш,по некој проспект,план или ? :$
    И морам да прашам до каде си со градбата,ќе ја фарбаш,под ,ѕидови,ова,она,мебел стави? :)
    Морам да си признаам долго време и се токмам да ја играм и сега со темава ми се разгори желбата да ја играм,ако не одам никаде и седнувам !
    Морав да редактирам
    на овој линк,треба да се спушта преку Zip file или Sims3 pack и обавезно е да си регистриран?

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Sims 3

Леле бе... :( Блазе вас што можете да си играте Симс. Јас морам да се задоволам со оваа од телефонот ама не е интересна како таа тука...

5. Lux

Lux Форумски идол

Sims 3

Кимче,јас на овој мобилен ја имам Симс2 и на претходниот ја имав,само што на тој јас сама ја префрлав, а на овој сегашниов си ја имаше од самиот телефон,ама ако правиме споредба далеку пореална е кога ја играш на компјутер,јас ја играм за да си ја угаснам некогаш желбата за играње кога немам време да ја играм на компјутер.

6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Sims 3

^ Знам Лукс, не може ни да се спореди, еве и јас ја имам Симс 2 на моб.и Симс 3 си ја спуштив ама сакам на компјутер да си ги играм :worried: веќе на сите ви сум љубоморна :envy:

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Sims 3

Готова е, целата ја средив тип-топ , и гаража направив за колата :) А не ја правев по проспект, туку имам видено една куќа кај комшика на позадина и онака што ми остана во памет ја направив оваа :) Ќе ја сликам и внатре, ќе поставам слики ;) Мило ми е што ви се допаѓа :$ И куќите изгледаат далеку по луксузно и убаво ако не им ставите покрив!

Lux likes this.
  8. Lux

Lux Форумски идол

Sims 3

^Епа,искрено да ти кажам,не љубоморам јас,ама и јас би љубоморела да ја немав оваа игра.
    Треба изгледа да имаш поголема конфигурација,рам меморија,штета вистина да не можеш да ја играш,барем е сега за мене, ако не се изнаиграм вакви игри сега,кога ќе имам време друг пат да ги играм :)
    Обавезно да поставиш Офи слики,чекаме,само да не знаеш ти случајно на овој линк http://www.thesimsresource.com/ ,треба да се спушта преку Zip file или Sims3 pack и обавезно е да си регистриран?

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Sims 3

Лукс и јас немам којзнае колку јака конфигурација, ама ми ја уклучува играта. Сега, малку побавно оди ама битно ја отвара. Ти ја имаш симнато? :?:

10. Lux

Lux Форумски идол

Sims 3

Уште пред година ја инсталирав,на стариот комп ми беше многу спора и не можев да ја играм,ама сега такаречено лета и со уживање си ја играм,набрзо ќе ги земам додатоците,и сега сакам да симнам најмногу некој бебешки мебел,гледам има тоа што барам,ќе ве прашував дали бебињана можат да се остават поинаку освен в креветче и на земја.

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Sims 3

Незнам јас, уште гинемам пуштено да живеат само изградена е и треба уште некои работи да корегирам. А како си симнувате мебел? И колку интернет се троши од тоа, имам само 10 ГБ на располагање јас :wasntme:

12. Lux

Lux Форумски идол

Sims 3

Епа и јас не знам затоа прашувам,немам досега симнувано ништо во врска со симс. :(

13. Angelche

Angelche Популарен член

Sims 3

Јас прво ги симнував како Зип Фајл, ама не ми се пуштаа не знам зошто и не можев да ги најдам во играта, па после како Симс3 Пак, и функционираше, само ќе мора да стискаш Ок, Ок на секое. :lol:
    Преку Sims3 pack значи. :)
    И мора да си регистриран, ако не сакаш да се регистрираш пиши ми ќе ти го пратам мојот ник и пас по лп, или на фб. :)

Lux likes this.
  14. Lux

Lux Форумски идол

Sims 3

Фала ти Ангелче мило што се потруди :) ќе видам што ќе направам,ќе известам,ќе се регистрирам,гледам овде пишува фор фри(значи е бесплатно),а може додатоци од овде да се симнуават не разгледав тоа ?

15. martincencee

martincencee Истакнат член

Sims 3

еве сега јас сакам да се регистрирам за да си симнам некој мебел ама ми бара сериал код кој јас го немам :) чепкав на гоогле најдов еден ама не го прифаќа.Може помош :) ?

16. Minuska

Minuska Истакнат член

Sims 3

ја си ја симнав од thepiratebay.org :)
    и имам DEAMON TOOLS LITE и не немора да ја снимам на цеде :)
    после коа ке ја симнеш ја инсталираш и праиш само crack и после играј колку сакаш :D

17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Sims 3

Се изнаиграв....Имав брачен пар во голема кука но им направив детенце,ме нервираше мажот па земав го испудив,а женската со детето си ја преселив о помала кукичка си ја изградив си ја стокмив онака по кев,мало а слатко. :) скромничко но слатко ете видете можеби ке ви се допадне,а малечка кукучка е но по потреба си доградувам простории хихих :lol:

Attached Files:

Cacy likes this.
  18. Shila89

Shila89 Истакнат член

Sims 3

Oд кај го најде тоа тепихчето лове? :wasntme: Не сум го сретнала :^)

19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Sims 3

Го симнав од http://www.thesimsresource.com/ таму го најдов :) :)

20. Smilly

Smilly Популарен член