Испосимињав едно 10 торенти и ни еден не успеав да инсталирам, ама овој е закон, кракувана е играта, не треба да се замараш, само инсталираш и одма можеш да играш. Фрката е што фолдерот е 17 гига и ако немаш оптички интернет, ќе си причекаш некој саат. Поздрав http://thepiratebay.sx/torrent/8610392/ ... _All_EP_SP)
Фала ти многу. Инаку јас инсталирав такви додатоци(облека,куќа,предмети) и ми фати вируси компијутеров.Не би ти препорачала да ги симнуваш.
Знаете што правам јас кога ми е досадно?Правам фамилии од селебрити и ги скарувам еден со друг. Ептен е јако,тие што имате повеќе слободно време,пробајте..ама гледајте у фаците слични да ги направите
Јас ја имам 3 и нон стоп ја играм. Инаку читав на една гермаска страна дека ќе излезе 4. А кога не пишуваше. Знае некој од тука повеќе информации?
Јас ја обожавам оваа игра. Но имам проблем со кракувањето. Знам да ја инсталирам, без проблем се тоа, но кога треба да ја искракувам, неможам да го најдам кракот. Гледав и туторијали на јутуб и читав постапките како одат (иако знам да кракувам, досега многу игри сама сум си ги кракувала, кракот никаде го немаше) и барав во папките што ми беа посочени, но ништо И многу ми е мака зашто многу ја сакам играта. Дали некој знае што би можело да биде проблемот ?
Ај некој добар нека ми објасни како да ја инсталирам, бидејќи, незнам по која пат пробувам да ја инсталирам и ми се инсталира нешто сосема друго и никаде ја нема играта. Благодарам однапред.
Може да се рече дека е но не е. До 2014 година треба да излезе. Сега уште ја средуваат и не е се готово. Ја чистат од гличови и вируси кои би можела да ги пренесе на нашиот компјутер.
За првиот проблем - И кај мене се појавува истото,али играта си ја играм без проблеми. Е за ова второто,го немаш ставено кракот. Прво ке го копираш кракот,после Properties на играта>Open File Location и во таа папка ке му направиш Paste.