Кракот ти се наоѓа во папката каде што си ја симнала играта. Инаку девојки ај хелп,кога го отворам прозорчето да напишам шифра нејке да работат буквите туку само ми излегуваат долни црти.Знам дека е вклучено нешто ама појма немам што,ајт помогнете
Играва е презаразна... Ја играм од многу мала и можам да кажам дека со неа го научив и англискиот. Ја имам 3 сега, кај и да е ќе ја апдејтнам за нови ствари и позаразно играње Ги знам сите шифри и кодови и затоа немам проблеми со пари и сл. Ако сакам женско дете знам како се праи, ако сакам машко исто и така.. Битно едвај чекам 4 да излезе
Igrava ne da e zaraznaaaa... nema kraj! Dali moze da downloadiram Sims 3 bez prethodno da gi imam Sims 1 i 2? I kazete enkoi sifri za parichkija neso simnuvav vcera pa denes ke vidam so sum napravila
^ Да, можеш да ја инсталираш Симс 3 без претходно да ги имаш Симс и Симс 2. А од второво колку што разбрав бараш шифра за пари(?): motherlode.
^ hahaha da da lele ko nepismena sum pishala da toa bese za parite nego pak imam problemi so crackuvanjevo neso ne mozam bas da se snajdam
Јас не можам да ја инсталирам ,во торентот што го симнав нема код. Не ми е јасно каде да го најдам или како да го заобиколам.
Немам играно никогаш на компјутер, ама деновиве симнав апликација на таблет, и си ја играм , интересна ми е
Ми фали играва Многу беше заразна. Ја играв на фб по цел ден само за да ги исполнам мисиите, но веке ја нема.
Mоже некој да ми даде линк , за да ја играм онлајн или за да ја спуштам на компјутер ... фала однапред