Можеш да ја симнеш преку торент, напиши на јутуб How to download Sims 3 via torrent. Јас си ја купив па симнувам само додатоци!
Колку ја купи? Јас прашував по продавниците,ми рекоа дека е негде околу 50 евра,инаку ја си ја имам на таблетот Sims Freeplay и доста ми е,а и не ми е многу интересна,сакам да ја симна Zoo tycoon 2,па, кога сум тука знам дека е оф топик,ако може да ми помогнете,не можам да најдам добра страница,за да ја симнам ако може некој линк да ми прати?
Исклучи го па пак го вкучи компјутерот. И мене ми прави така ама ми се вклучува кога ке го исклучам па пак го вклучам
Девојки, пишувам код но никако нејќе да го прифати и да се уклучи, постојано бара код код код А во папката кај што е спуштена играта има само ехе фајл, а на играта кога ќе стегнам open file location си постои фајл ТЅ3. Хелп :/
Како да купам нова куќа на симсот? Знам дека требаше нешто со комјутерот кога ќе му го купиш и си имаш опција да се преселиш... како?
^ Ке кликнеш на телефонот и имаш опција move ќе одбереш куќа и ќе се преселат за Симс 3 Мене не ми работи buydebug прво пишувам testingcheatsenabled true потоа buydebug on ама ми вика дека таква не постоела што е проблемот
Предложете ми некој убав дел од Sims 2. Јас ги имам Seasons, Open for business, Pets, University и Night life.
Незнам но мислам дека нема да можеш да најдеш во free downloand а и онака во пролет ќе излезе sims 4 А и јас ја имам на ЦД
Луѓе ја инсталирам све тоа за играта и играта и сеа ја пусштам и ми бара email.Го пишувам мојот емаил и ми вика дека е гресен со треба да праам ве молам помогнете ми пошо играва нејќе да се уклучи
Ја инсталирав играва и сега кога ја уклучувам ми го бара Кодот го ставам и не се уклучувааа НЕКОЈ ДА МИ ПОМОГНЕ ако може
Дечки,би ви била многу благодарна доколку ми дадете линк за да ја симнам,инсталирам и играм Sims3 без CD.Или пак ако има некој друг начин за без CD,нека ми пише некој ЛП.Благодарам однапред.
Јас ја играм Симс 2 затоа што компјутерот не ми ја подржува 3ката. Проблем ми е што неможам да градам. Кога ја спуштив играта ја спуштив без никакви додатоци па се прашував дали можеби тоа е причината шо неможам да градам или пак треба да се внесе некоја шифра. Ако знае некој нека ми каже
Штом ќе стиснам PLAY еве што ми се појавува, и кога ќе кликнам за да го прифати кодот пак истото ми го покажува: