http://thepiratebay.se/torrent/6781386/ ... _languages Ана јас 2ката сега пред некој ден одовде ја спуштив преку торент, пробај и ти. Не бара ни ЦД, ни крак ништо. Од ко ќе се спушти се инсталира 2 саати и можеш да ја играш И многу е интересна се во едно е, еве што има: This pack includes: Apartment Life Bon Voyage Celebration Stuff Family Fun Stuff FreeTime Glamour Life Stuff H&M® Fashion Stuff Happy Holiday Stuff Holiday Party Pack IKEA Home Stuff Kitchen & Bath Interior Design Stuff Mansion and Garden Stuff Nightlife Open for Business Pets Seasons Teen Style Stuff University
Јас порано ја играв 2-ката додека беше хит играта потоа брат ми ми ја симна 3-ката ама не ми се многу свиѓаше
Сите ги имам играно..но симс 3 незнам оти ја спуштив 2-3 пати и не беше во ред..Играв некое време и одеднаш играта закочуваше и се правеше црно и морав да го рестартирам комп.и ако правев куќа ќе ми одеше во возздух..ми се случи и тоа кога ја правев најубавата куќа..и ја избришав и не ја спуштив повеќе
Јас ко дебилче некое си ја симнав кецот си ја играм. Овие другите многу се големи и многу ми кочат, оваа моја канта од компјутер не може да ги поднесе. Ама ај, завршува работа сега за сега.
Зошто кога ја спуштам двојката или тројката од thepiratebay online добивам вируси? И никако не може да ја инсталирам! Дajте некако советувајте ме, дајте ми насоки, линкови, што и да е..Да не е до антивирусот? AVG 2013 користам?
Симс 3 со сите додатоци ја спуштив од овој линк: http://thepiratebay.se/torrent/9645758/The_Sims_3_Complete_Deluxe_Edition_v10.2 Одлична е, не се исклучува на сред игра, антивирусот не ми покажа вируси.. Кога ќе ја вклучам по цел ден не станувам
симс можеш да ја симнеш од zamunda.net но мораш прво да ја симнеш обичната симс 3 а после expansion и stuff packs еве линк http://zamunda.net/details.php?id=173639&hit=1-играта http://zamunda.net/details.php?id=173644&hit=1-кракот јас од експеншн и стуфф пакс имам Ambicions,Generations,Island Paradise и Into the future (ако сакаш да имаш од овие мораш да ги симнуваш редоследно бидејки играта треба да се абдејтува па затоа ако синеш некоја понова надоградба и ако ја инсталираш а после тоа симнеш постара надоградба играта нема да работи зс не е абдејтувана) p.s. кога инсталираш ексеншн или стуфф пак кракот се става во обичната симс 3 и работи беспрекорно p.s.2 кога го пишуваш кодот барај на yahoo answers бидејќи кејгените никогаш не ми се сигурни па со среќа и убво да си играш
Има огромна разлика од симс 2 до симс 4 4та ќе биде супер едвај чекам да излезе, колку што читав најавела е да излезе во 3/4 четвртина од 2014 значи од Јули да ја очекуваме
Јас си подрпинувам од среќа овие денови. Конечно после големи маки,си ја симнав повторно тројката! Ако сака некој да му дадам линк за фри(без дискета) да си ја симне и инсталира нека ми пише ЛП!
file:///C:/Users/Rambo/Desktop/Screenshot.jpg file:///C:/Users/Rambo/Desktop/Screenshot-2.jpg file:///C:/Users/Rambo/Desktop/Screenshot-3.jpg file:///C:/Users/Rambo/Desktop/Screenshot-5.jpg file:///C:/Users/Rambo/Desktop/Screenshot-6.jpg file:///C:/Users/Rambo/Desktop/Screenshot-7.jpg file:///C:/Users/Rambo/Desktop/Screenshot-8.jpg мојата куќа (инаку ај објаснете ми како да ставам повеќе слики во еден коментар?? јас пробав со алатката прикачи фајл ама само една слика ми се прикачуваше па морав вака) Инаку семејство ми е: Angeline Wilsenot-мајка Stefan Wilsenot-татко(мајкава и татково се маш и жена и за 1-2 дена ќе бидат веќе стари) Ethan Wilsenot-син Anna Wilsenot-снаа(за скоро време и дете ќе имаат со Етхан) Maeline Wilsenot-сестра на Етхан и ќерка на Стефан и Ангелине инаку сега ќе уклучам пак треба да има роденден малово тинејџерка ќе стане Куќата ми е голема знам, на горниот кат имам само спална за синот и снаата и соба за ќерката затоа само долниот го сликав.Инаку ова е почеток допрва почнувам со генерации ја терам.Кога првпат ја симнав играва ја играв 1 год и цела таа година се фокусирав на едо семејство кога на крај го видов семејното дрво косата ми се крена п.с. за да ги видите сликите копирајте го линкот и во new tab ставете ја адресата ќе ви отвори
Sims 4 wishes (Симс 4 желби) Феминки ајде кажете ги вашите желби-очекувања за симс 4 Пример јас сакам: 1. Кога човекот влегува во кола да ја отвара вратата а не да се телепортира. 2.Да има раздвиженост низ градот. 3.Кога некој ќе ти дојде на гости да пијат кафе а не гостинот да ти се шета низ дома и да прави што сака. 4.Да има животни и годишни времиња во обичната симс 4 5.Да има ЕП за спортови или барем фудбал да има во обичната. 6.Она нивно Waaa-Hoo да биде малку пореалистично 7.Да не им треба 3-симс саати да станат, доручковаат и се тушираат. 8.Бебињата да бидат нормални бебиња и луѓево да не ги оставаат бебињата на земја. 9.Децата да можат да свират на инструменти а не како на симс 3 тинејџерите да можат да сврат гитара. 10.Да можеш да отвориш свој бизнис, и да можеш да влезеш внатре во школо или болница. Тоа е од мене!