Sims 4 wishes (Симс 4 желби) Речиси се горе наведено,само што јас би сакала да зборуваат англиски и да би можело за тинејџерите што повеќе можности да има.Да би можело да се вика на вечера,на дејт и сл.
се сложувам да надополнам дека сакам и новороденчињарта да имаат раце и нозе а не завиткани во крпа а за возраста после новороденче (нз како се вика) да има повеќе можности
значи решив да ја инсталирам симс 3 сизонс на лаптопот и прво ја инсталирав обирната симс 3 и работеше беспрекорно, но ја симнав Sims 3 Seasons Reloader (ако има печатна грешка извинете не знам правилно да ја напишам ) и ја инсталирав кракот го ставив во фолдерот од обичната симс 3 се направив како што треба и ја пиштам играта, потоа ти се уклучува она luncher и треба да стиснеш плеј.Епа јас кога ќе стиснам плеј ми се појавува ова : Ај хеллп
има вирус на кракот, од било каде да си ја симнала кракот не работи па затоа јас симнав друг крак.Незнам како се цикаше страната ама пиши на гугл The Sims 3 Seasons Crakfix вака мислам се пишува (од телл сум и неможам да ја најдам страната) кракот ќе ти се симне во папка ти треба само да го екстратираш од папката и да го ставиш во играта.Ако не ти е јасно како да екстрактираш пиши ЛП-за сите важи
проверив и навистина имало вирус се зачудив никогаш на ниедна симс немало вирус ги проверив и останатите симсови само на сизонс (и не е нешто страшен вирусот обичен вирус кој ти ја расипува симс) инаку фала си симнав крак и ја реинсталирав од почеток работи фала богу (да не ја урочам)
Да не си ја симнала Demo верзијата ? Во демо верзија можеш да правиш едно но неможеш друго.Демо значи не целосна игра пр.јас ја имам демо верзијата од симс 4 и можам да градам куќа ама не можам да правам семејство Мидлам дека е тоа а друго нз.
Ми треба мала помош ја инсталирав најновата експанзија Sims3 in to the future ама кракот што го имам не е добар затоа што кога ке ја пуштам ми вика disk autorization failure .Некој може да ми најде крак ?
ај стави го кракот во фолдерот Electronic Arts-The Sims 3-Game-Bin и после пак стави го во Electronic Arts-The Sims 3 Into the future-Game-Bin ако пак нејќе оди на гугл и пиши Sims 3 Into the future crackfix и симни нов крак и стави го во истите фолдери. Се надевам ќе работи!! Happy simming
-Кога човекот влегува во друга соба да ја отвара вратата, а не она сама да се отвара. -Да има повеќе инструменти не само гитара. -Облеката да се купува во продавница, а не од плакарот да бираш што сакаш да носи човекот. -Да има цуцли за бебињата. -Ќебето на креветот да не им биде како зашиено на средината и да не им биде пикнато под душекот. -Косата да им се мрда по малце , а не да им биде зацврстена. Толку од мене, друго ако ми текне ќе пишам!
Прв пат сега ќе ја инсталирам Симс 3, од торент од кикасс, се надевам ке ми биде се успешно оти многу ми се игра!!!
Зошто кога ќе ја пуштам симс ми се исклучива играта кога ја избирам куќата и ќе почни да се полни линијата, и ми закочува баш тогаш
Оди во фолдерот каде има крак и пушти го кејгенот, кога ќе се пушти ќе го копираш кодот од таму и ќе го ставиш во празните квадратчиња. Кога ќе го отвотиш кејгенот ако нема код ќе стиснеш Generate (милам вака се пишува) и ќе ти даде код, а кога ќе го ставиш кодот ќе стиснеш next.Или пак оди на гугл и барај: The Sims (ime na expansipn packot) serial number, и после ќе ти излезе yahoo answers и од таму земи го кодот и стави го во квадратчињата. Happy Simming Инаку дататите за излегувањето на симс 4 се следниве: NA September 2, 2014-Северна Америка EU September 4, 2014-Европа UK September 5, 2014-Велика Британија Ќе ми ги расипат оцеките овие од ЕА
Ме погоди сега.Не сум баш сигурна ама дали инсталацијата ти е маунтирана преку дејмон тулс, ако немаш цд од играта таа мора да е маунтирана да дејмон тулс пробај и така (ако немаш дејмон тулс можеш и на повер исо) Се продаваат.Сигурно има некоја продавница во близина за продавање игри, филмови итн. таму можеш да најдеш. Не затоа што кога инсталираш некоја друга симс таа треба да ја абдејтува обичната симс 3