Ако знае некој како да ја инсталирам step by step нека ми пише ЛП или нека ми прати туторијал. Однапред фала
Братучед ми ми ја симна од интернет пред едно 2 години мислам.Компјутерот не го користам во последно време често,почесто таблет,лаптоп,телефон,па сум ја заборавила дека ја имам Сестра ми пред некој ден ме натера да и помогнам околу градење куќа (најубаво сум ги правела ) и се заиграв со неа Овие што се додатоциве,можат да се симнат од интернет,така?Kaде ги симнувате?
^Незнам што си спуштала, ама мене ова ми гледа како да не е играта, 4KB хмм пробај кликни на него, можи ќе се инсталира..или барај друго ...побарај и во претходниве страници на темава јас имам постирано линк од кај што ја спуштив успешно симс2
Зошто неможам да ја пуштам sims university на windows 7? Пробувам преку BitTorrent, се инсталира, ама несака да се пушти
Малце off topic ама морав Never discuss the Sims in public Спојлер Којзнае какви психопати сме во очите на другите
Треба да имаш DAEMON Tools Lite за да можеш да ја инсталираш.. Еве ти линкче симни си го http://www.daemon-tools.cc/products/dtLite
^од телл сум и неможам да копирам линкови, пиши на гугл ќе ти излезат линкови и ќе видиш каде има најмногу коментари и како е оценето и ќе го симнеш
Девојки зошто неможам да ги најдам стварите кои ми се симнати инсталирано ми е како што треба коса мејк ап облека ми ги покажува и можам да ги користам а мебелот не..Се работи за симс 3
Девојки ја симнав симс 2 од замунда и симнав Daemon tools, но пак неможам да ја инсталирам ми пишува please enter a CD/DVD. Знае ли некој што е проблемот?
Може да ми кажете некои читови\ шифри за Симс 2ката. Со објаснување за што се.Фала однапред. И дали постои чит за да го направиш човекот со многу пари пред да го влесиш во некоја куќа?
Девојќи имам нови информации за Симс 4 кои ме разочараа итоа многу: -Нема да има базени, да нема да има базени и со надеж да има во некој експеншн пак. -Нема да има бебиња епа WTF на што ќе личи играва? -Wahoo е тргнато Толку се изнервирав Доколку сакате информациите можете да ги најдете SimsVip пролистајте. Незнам за другите но јас потполно се разочарав
ПОМОШШШШШ !!!!!!!!!!!!!! Ја инсталирав симс3 + експанзиите и сега на уклучување не сака ми вика : There was an error during startup. Ме интересира дали некој го имаше овој проблем или не?
Тука има многу, одбери си какви ти требаат. http://www.supercheats.com/pc/thesims2cheats.htm Постои шифра со која може да се прават многу пари, ама прво треба да ги вселиш Симсовите во некоја куќа, кликаш ctrl+shift+c и горе во лентата што ќе ти се појави ќе си напишеш motherlode. Повторуваш колку пати сакаш и тоа е тоа, после ги иселуваш и ги сместуваш каде сакаш. П.С. И првата шифра од линкот кој го ставив е супер, сега ја приметив и планирам да ја испробам.