Јас ја имав Sims 3,преубава е,сега ја немам го форматиравме компјутерот но кога и да е ќе ја симнам..
Инсталирав Windows 7 на компијутеров а досега користев ХР и сега пробувам да го инсталирам додадокот Апартман лајф не сака.Зошто? А предходно ги имав играно :\ До window-сот е?
Ако мислиш на Симс 2, не ќе е до оперативниот систем. Јас имам W7 со инсталиран Апартман лајф. Само пробај кога ќе стартуваш да не стартуваш од стариот .ехе (кај што се наредени сите Симсови), туку директно од .ехе на Апартман лајф.
Симни го прво torent а потоа напиши на piratebay.se симс 3 или која и да е игра потоа селектирај еден од торентите и направи му download torent.Не кочи ниту нешто друго.Ако имаш било каков приблем со инсталација или симнување напиши на јутјуб how to download and install sims 3 torent.Се надевам дека ти помогнав.
Ме престигна со одговорот Може да се случи од прв пат да не сака да ја вклучи, т.е. да ти бара цд. Ако е така, пробај рестартирај го компјутерот, или ако повторно прави проблеми, избриши ја, па инсталирај ја одново. Мене од трети пат ми успеја Инсталирај си и дајмон тулс, преку него ке га отвориш.
Здраво. Имам проблем со Симс 3. Кога ќе ја пуштам ми се закочува и ми се исклучува. Зошто така, што да направам? Благодарам однапред
Исто и мене ми правеше, и ја бришев, па повторно ја инсталирав...и така до три пати Битно на крај успешно беше.
Дали го ископиравте кракот или ви е оригинална?Пробајте уште еднаш да го ископирате кракот од фолдерот во фолдерот во кој ви е инсталирана на пр.ако ви е инсталирана во C одете во C/Electronic Arts/The sims3/Game/Bin.Се надевам ќе прекине да те зеза
Многу брзо ја симнав од zamunda.net Има многу торенти, Sims University или College мислам дека беше... од таму и после мн. лесно се инсталира. Само што станав и многу зависна од играва, секогаш кога ми треба исклучување само ја пуштам и ги терам човечињата да прават незамисливи работи
Луѓе ја симнав Sims 3 преку piratebay... После долго време се симна, но кога го отворив фолдерот нели за да ја инсталирам ми пишуваше This Bittorent may harm your computer. Дали е можно тоа да е така бидејќи имам слаба РАМ меморија? А потоа откако отворив и сакав да почнам да ја инсталирам ми се појави прозорче каде пишуваше Disc Burner: DVD R Drive (E Додека подолу во истото прозорче пишува и To start burning the disc image, click Burn. Долу има опции Burn и Cancel. Не сфаќам во што е проблемот? Нема доволно простор да ја смести пошто немам меморија на лаптопот? Ај некој нека ми помогне, и да ми каже што би се случило со Е дискот, доколку кликнам Burn? Благодарам.
Не,не е дека ти е слаба меморија,кликни burn за подоцна да не ти бара дискета за играта.Барем кај мене така беше,во склоп со инсталацијата беше да ги бурнам драјверите.Инаку,не прави ништо додека некој не ти потврди,бидејќи не ми е најголема желба да уништувам туѓи компјутери.
Девојки јас почнав да ја симнувам и чекав 4-5 часа да ми се симне ми се симна ама ми закочи на 99.9 Да почнам да симнувам друга или има некое решение?