Многу убави есенски украси имаат во продавниците на Синсеј ќебенца, декоративни тикви, чинии, свеќници....
Јас што знам: 1. Ист гејт 2.Рамстор мал 3. Молот во Ѓорче (мислам) 4 Сити мол 5.Џеваир Ако има уште некој надополнете.
Супер продавница,скоро секогаш си наоѓам по нешто.Тек кога има попусти сварно за смешни пари може да си изнакупиш работи. Многу ми одговара за детските работи што се со приступачни цени,зашто како што растат децава и прљаат со флеки што не се вадат супер ми се. Само нека си продолжат вака. Приметив и дека во сите продавници немаат иста роба.
Како е со квалитет облеката за возрасни? За децата имам неколку работи од ко отвори во Бт земено, за цената одлично се покажаа. Од вајкики маички и долни тренерки за големиот за дупла и повеќе цена побрзо се смалуваат и се уништува материјалот.
https://www.sinsay.com/mk/mk/?srsltid=AfmBOoq1yeP6TcBUMQlVqgW1FUlQq4wuI8kFz0DrCGfUPbxSTV4dIxfG Гледам сајтот е активен ама не ми ги дава сите опции за порачки. Ќе почекаме некој ден, како и да е, супер можност, бар за нас вака од помали градови.
А ти отвара некоја категорија? мене освен почената страна друго не ми отвара, не реагираат воопшто линковите
Ејјјј баш кул, ајде се надевм дека ќе го направат што по скоро функционален. Стварно имаат пре убави работи, за дома поготово. Синсеј Годи се покажа според мене како нај чист и нај среден.
А успеа некој да порача воопшто? Кај мене цело време пишува не е одобрен начинот на плаќање, а само опција плаќање при превземање ми нуди.
Јас нарачав. Добив потврден меил. Само опција плаќање при достава им стои. Време за испорака 12.11-28.11 ми стои. Значи доста време. Преку Милспед курир.
Јас цело попладне пробувам и истата порака ја добивам грешка во методот на плаќање. Ќе пробам да поделам со помалку артикли, на повеќе порачки. Тоа што ми текна засега.
Не успеав. Пробав и од различни профили т.е различни е-мејл адреси. Да поделам на повеќе порачки. Од телефон, од лаптоп. Не знам што може да е проблемот.