Код за попуст а доставата се плаќа. Не се исплати без кодот 1100 ден нарачката со се достава, со кодот 1400 денари каде им е логиката.
Значи да чекам и јас и мојата е на 30.10 направена. Ама гледам на емаил во делот за следење на пратка ми пишува 12.11 за достава бидејќи 11.11 им бил неработен ден во Србија
Мене околу 2 ми се јавија. Ама не успеав денес да ја превземам, не бев на локација па се договоривме за утре.
Денес ми стигна нарачката. Кога нарачував не ми даваше опција за со картичка да платам туку при достава. Денес во ист гејт ми викаат не може враќање пари, не е платено со картица туку со кеш . Па јас да вртам броеви утре да прашувам. Некако воопшто неспремни и непрофесионални.
Јас порачав на 2. ноември, пишува достава од 13-ти до 20-ти. Се надевам дека ќе стигне неделава, да знаев дека толку се чека немаше да порачувам работи за бебето што се токму за оваа возраст, туку само поголемите броеви. Инаку @brm_brm може замена/враќање во продавница ако нешто не одговара? Во која било продавница?
Пишува дека враќаат пари во рок од 30 дена. Ми дадоа број да се јавам утре. Демек враќале пари ако било платено со кратица. Ама таква опција не даваше, туку плаќање со кеш при достава.
Е па со картица можат, валјда некако со слипот. А на рака, не можат од каса да извадат пари да вратат. Пошто тоа е од нет порачано, валјда имаат некој систем. Пиши што ќе напрајш..
Ефтино. Најдобар ми е дуканот во Гевгелија. Многу фина атмосфера. Квалитетот ми е . Лепенки на мајци се оделепуват, дали си перел на 30 или 40 нема врска Ама мајца 29 денари. Искрено немам купено ни толку ефтин леб, не па мајца.