Ресервд вика ги враќаш во дуќан, а пари во рок од 14 дена на сметка. Мохито не пишува дали ги враќаат на лице место или на сметка.
Сега и јас проверив на профилот на Reserved, исто ми стои статус пропуштено со датум вчерашен, никој не се јавил а баш вчера од Синсеј ми стигна пратката.
Не знам што да правам..не знам дали ќе ме контактираат сега за достава воопшто или џабе било чекањево на крај ништо
Имаш опција и за онлајн поврат, да ги спакуваш и испратиш производите Не функционира. Пратката веќе беше во мене, а на веб стоеше статус испратено. А линкот на следење на нарачката дава грешка цело време.
не успеав јас.по трет пат бев. на каса може да направат сторно, но немам опција на профил да оставам сметка
И јас чекав нарачка од Ресервед, сабајле ми се јавија ама не сум на таа адреса од работа дека сум болна, го замолив да ја сменат адресата, ми рече ќе ме контактирале од утре, а на страната стои пропуштено. Ѕвонам на курирската служба ама никој не се јавува, некој да не успеал да ги исконтактира?
И мене ми се јавија денес, и ја подигнав. Во меѓувреме ми вратиле и од Reserved дека ќе ја контактираат службата зошто вчера им пишав мејл.
Ај ке се обидам со реакција до Reserved, колку да не правам друга нарачка повторно На кој мејл им пиша?
Стварно те малтретираат.. Негде на фб прочитав некој имаше пишано наводно се бунеле за начинот на враќање пари и им вратиле пари лично во продавница... Не знам колку е точно. Сакам да нарачам, ама ради ова не ми се ризикува...
И кај мене стои ‘пропуштено’. Да не прочитав овде немаше ни да ми текне да проверувам статус, стоеше рок на испорака до 20 ноември. Оди си Пепко прошетај се ем, 200пати поарни и поефтини работи ќе најдеш. Толку беше моето дружење со фирмава .
Апдејт: им пишав мејл, ми одговорија да им дадам друга адреса. Се надевам ќе достават, ќе пишам ако/кога стигне
Аха. Не ми текнало тоа. Ниту пак знам по кое карго кај нас ќе стаса. Линкот што и е на веб кај нарчаката не функцира