Па уште месец ќе отепаш за да направиш поврат. А толку се радував што пуштија онлајн продажба дека се им е размавано по продавниците.
Утре е рок за праткава од Синсеј, никој не ми се јавил уште за достава еве и денес. Како ви стигна обично? Последен ден од рокот или?
Аман бе, па испратено е претходната недела. Му стигна ли на некој нормално? Ќе ги порасне детево дур стигнат.
Читам дека често се споменува Тему во темава. Прочитајте на интернет пред да порачувате затоа што има многу анализи дека работите се штетни, особено за дете јас не би купила облека/играчка ни од Али, не пак Тему. Имаше пред некое време вест дека некои детски блузи се распаѓале на топлина
Дали некој доби поврат на средства? Јас одговорив на истиот маил од кој ми ја побараа трансакциската, незнам ни колку е паметно така да се пишува трансакциска, ама тоа беше минатата недела и уште немам поврат. Да не требаше на друго место да ја пишам трансакциската а не на истиот маил што ми пратија ?
Јави се најдобро во контакт центарот, јас им ја диктирав трансакциската. Многу аматерски, страшно нељубезни, но тоа е... Да видиме сега кога ќе ги вратат парите
Кај мене во средата беше последен ден од рокот за достава и ми ѕвонија во сабота од карго ама ми ја имаа згрешено адресата, на пратката пишале сосема друг град и тој ми се јави од таму. Кажав дека е грешка адресата и го прашав кога ќе ми ја донесе пошто повеќе од три недели ја чекам, а он ми рече не знам има луѓе и по пет недели ги чекаат
Пф немам јас достава на порачки од 30.10. Доставија само две со каснење од една недела од краен датум, другите 4ри ги нема. Постојано ставаат нотификации дека се извинуваат и за 2-3дена ќе достават.. Веќе ставиле на сајтот што им е попуст на Блејк и веќе може да се порача. А тоа е?! Скоро па ништо Не знам дали на денот ќе имаат нешто плус или тоа е тоа.
Оф да не се надевам значи дека утре ќе ми стигне, последен ден е утре за достава. И јас баш се радував за онлајн нарачкиве ама некако неспремни започнаа. Сигурно имаат многу нарачки, но сепак, кај толку се чека барем да стигнеше на време.