Им пишав меил нарачките им иделе од Романија па се царинеле и затоа ги нема толку време. дефинитивно едната нема да ја примам пола од стварите ги најдов во дуќан и и ги земав на малата
Конечноо ми стигна пратката порачана на 2.11, последен датум за достава 20.11. Задоцнија 7 дена од последниот датум. Фала богу, се' е во ред и ништо не згрешиле, задоволна сум. Инаку беа бебешки работи.
Леле луѓе на мене јакничката пд 10ти не ми е стасана а сега сме 27ми. Неможам ни да се најавам на акаунтот да видам до каде е си го заборавив пасвордот ми е страв уопште да не не стигне или само доцни. Плаќање избрав на рака. Незнам што се дешава.
Пиши им меил. Јас сабајле им пишав дека е згрешена адресата, им ја потврдив мојата и ми рекоа ќе ми се јави доставувачот и попладне ми ја доставија.
Ауу катастрофа со нарачките. Пуштена од 10 ноември. Треба да наведат дека ќе стигне пратката покасно. Не се лажам уште еднаш да нарачаувам. Ниту ја превземам нарачката. Пола од стварите ми беа за декорација за овој викенд.
На 8 ноември нарачана, тек вчера ми ја доставија. И тоа мик мик каргото е катастрофа, не знаеше каде да дојде па 15мин му објаснував како да стигне до местото, па уклучи бе gps боже сачувај. Ќе размислам дали ќе нарачам пак, можеби ми беше прва и последна пратка.
Kaj mene pisuvase dostava do 20.11 zakasnija, pisuvase posle ke docna 2,3 dena na 4tiot go ba5rav kargoto i izleze deka e kaj niv i mi ja dostavi. Prethodno imav edna poracka pa zatoa imav br od kargo mada mislam niz cela drzava isto kargo gi dostavuva , ciato na nekoja ako i brka rabota informacijataa
Има и побетер од тебе, 2 нарачки од 7.11 се уште ги нема. Помина и тоа 2-3 дена delay... П.с. Испаѓа доставата за еден месец