Јас од 7.11 и си стои вака. До 26.11 требаше да се достави, уште не е мрдната си стои во мик мик пошта само дека е во магацин. Абер немаат.
Не. Вчера ги барав, немаа дежурен оператор. Утре ќе ги барам. Ако не ги пријавувам во пазарна. Претераа
Осеќав дека ќе се бркаме за парите назад. Воопшто не ми се допаѓа како се организирани ... Те молам извести ме што ќе направиш.
Ова каква продавница е, ко шо разбрав во Прилеп ќе отвораат? Утре мислам е денот ко че се отвори официјално.
Јас имам ископано фармерки асални за 500, со многу добар квалитет. Имам ископано лила капа за замисли 80 денари 2 маички од 100 и нешто. И сите работи се со солиден квалитет. Купив едни штиклички од 500 преубави на изглед, но не беа убави за носење па ги вратив. И одма ми вратија и пари и сè, ептен фини се овие што работат. Овде у Скопје имаат отворено неколку. Во сити мол и ист гејт ми се омилени. И двете продавници за тие цени на облека се топ. Се наоѓаат убави ствари. Е сеа имаш и некои парчиња што не се квалитетни. 50/50 се, али затоа имаш да бираш, да пробаш па и да вратиш.
Мене на 13.11 ми е нарачана. Предвидено време беше 2ри дек сега гледам +2-3дена одложено... Ќе стигне ли праткава. Веќе не ми е интересна
Ќе стигне Кај мене стигна на 4тиот ден од тие 2-3 дена плус што ги пишува. Можеш на страната на мик мик да си провериш до кај е. Од денот што го пишува дека пратката е дадена на доставувачот веќе наредниот ден сум ја добивала.
За еден месец сигурно ќе влезеш барем еднаш во мол. Они најверојатно почнаа и не помислија дека ќе има толку многу нарачки за кратко време.
Нема во мојот град Синсеј има во соседниот ама тоа што барав го немаше затоа онлајн го порачав, ама претераа 1+ месец, од 11ти стои пратено уште нема ни трага ни глас од нарачката после тоа
Немаш пуштено во транспорт? Кај мене во магацин и пуштено во транспорт беше едно по друго. Пр. Денес е во магацин, а утре беше беше во транспортер пуштено( сабајле), попладне предадено на доставувачот, и веќе наредниот ден ја добив пратката
Мене од 27.11 ми пишува во магацин и така стои, вчера звонев во мик мик и ми спуштаа… се мислам да ја осбијам пратката, ми се одмили, од 7.11 нарачано е. До 26.11 требаше да стигне. 5ти сме.
Ужааас ! Нарачка направена на 11.11 рок за достава од 21 до 29.11, дадена демек на курир на 02.12 и уште ништо нема. Ми требаа некои од работиве за викендов за поклон. Значи сепак до каргото е, оти уште на 22.11 е пристигната пратката кај нив.